Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij F19 (Eindhoven)

 • Geplaatst op: 29-08-2017

F19

Aan de slag als Front-end developer op Strijp-S?

Op de 6e etage van het Klokgebouw op Strijp-S, het creatieve hart van Eindhoven, ontwikkelt F19 digitale oplossingen voor interne en externe verslaglegging. Met advies, conceptontwikkeling, (content)creatie en technische ondersteuning helpen wij organisaties om effectief te communiceren met stakeholders. Onze multichannel publishing software Facetbase maakt een efficiënt en veilig productieproces mogelijk.

Als je bij ons aan de slag gaat als Front-end developer, val je met je neus in de boter en draai je gelijk mee met (creatieve) projecten. Kijk bijvoorbeeld eens op https://www.f19.nl/work/ voor projecten die het afgelopen jaar zijn ontwikkeld. Naast de projecten die je voor onze klanten gaat realiseren zal je ook meewerken aan de ontwikkeling van onze eigen software Facetbase. Een mooie mix van project- en productontwikkeling dus.

Strijp-S is niet alleen een gave locatie om te werken, maar ook in je vrije tijd is er veel te doen. Omdat het voor F19 belangrijk is dat er een goede balans is tussen werk en vrije tijd, krijg je maar liefst 32 vrije dagen bij een fulltime contract. Ook staat een goede onderlinge sfeer bij ons hoog in het vaandel. Regelmatig wordt er energie gestoken in kleine en grote sfeermakers, te denken aan een potje tafelvoetbal, een uitdaging in een escaperoom of een middagje skiën.

We zijn ontzettend trots op de resultaten die we met elkaar neerzetten en waarderen het werk van onze medewerkers enorm. Voor ons is iedereen een ontzettende belangrijke schakel van de ketting. Nu zijn we op zoek naar iemand die hier graag deel van wil uitmaken. Ben jij dat en wil je een kijkje komen nemen in ons mooie kantoor in het Klokgebouw op Strijp-S? Stuur dan je CV naar info@f19.nl of bel 088-1114500.

Wat vragen wij van je?

 • Ervaring met HTML(5), CSS(3), CSS Preprocessors zoals LESS en SASS
 • Ervaring met JavaScript, jQuery, NodeJS en Gulp
 • Ervaring met scrum (agile)
 • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Ervaring met UX
 • Ervaring met toegankelijkheidsstandaarden (WCAG2.0) is een pre
 • Ervaring met diverse API’s zoals die Google Maps, Facebook of YouTube is een pre
 • Ervaring met SEO is een pre
 • We zoeken een meedenker, innovator maar vooral iemand die z’n vak verstaat

Wat kan je van ons verwachten?

 • 32 vakantiedagen
 • Pensioenregeling
 • Bonusregeling
 • Internetvergoeding
 • Reiskostenvergoeding
 • We juichen eigen inbreng toe, geven ruimte op welk gebied dan ook en denken mee in het door ontwikkelen van onze professionals