Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature frontend talent bij Lifely (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 16-08-2017

Lifely

Lifely zoekt frontend talent! (24-40 uur)

Wij zijn Lifely, een agency die bedrijfsprocessen digitaliseert met opmaat gemaakte webapplicaties en mobiele apps. We zijn een groepje blije nerds die heel erg veel van productontwikkeling houden. Zo helpen we bedrijven en start-ups ingewikkelde concepten te bedenken, uit te werken en te implementeren. We stoppen veel tijd en liefde in details. Dikwijls ten koste van de marges. Maar ja, marges, smarges… Eigenlijk komt het er op neer dat wij het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

We werken graag als partners samen met onze klanten. Cheesy gezegd: door met hen mee te ondernemen. We digitaliseren bijvoorbeeld de planning van een taleninstituut met NodeJS React, GraphQL. Of bouwen de React Native app van een hogeschool. We maken producten waar mensen dag in dag uit mee aan de slag gaan. Denk bijvoorbeeld aan een sociaal intranet, waar gebruikers real-time gegevens kunnen delen en chatten. Maar we draaien ook onze hand niet om voor een start-up die met Python en React supersnel nieuwe features voor naar de productieomgeving wil zetten.

Een gezellig team

Maar wie ben jij dan?

Bij Lifely kom jij in een klein team terecht waar jij samen met onze ervaren collega's gaat werken aan coole webprojecten. Wij zoeken iemand met inzicht, iemand die zichzelf snel nieuwe skills kan aanleren. We zijn dol op nieuwe technologie, je kan bij Lifely helemaal los als front-end developer met de latest-and-greatest op gebied van Javascript.

Jouw rol in projecten ligt aan de voorkant van onze producten: het maken van componenten, het vertalen van UX concepten naar applicaties en het integreren met de backend. Omdat ook onze backend veelal in Javascript is geprogrammeerd is er natuurlijk ook alle ruimte om naar een full-stack positie toe te groeien! We laten je graag zien hoe wij samenwerken in codebases met bijvoorbeeld React en GraphQL. Om daarmee aan de slag te kunnen is een solide basis in HTML, CSS en Javascript wel erg belangrijk. Wij zoeken niet persé iemand die alles al kan. Wij zoeken iemand met een uitstekende werkethiek en een onstilbare drang om te leren.

Sprint planning met collegas

Wat bieden wij jou?

Een passend salaris en flexibele werktijden zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Nog belangrijker vinden we dat we je een plek bieden waar je jouw kennis echt in de praktijk kan toepassen. Omdat Lifely een sterke achtergrond in CMD heeft kunnen we jou perfect helpen met de transitie van student naar professional. Je mag werken aan te gekke projecten met collega’s die alles weten van de laatste technieken op het gebied van software development. Je zal bij Lifely nooit dertien-in-een-dozijn websites in elkaar prakken. Alles wat jij gaat ontwikkelen is maatwerk van hoge kwaliteit.

Ons chille, ruime kantoor zit vlak bij Sloterdijk. We zijn zowel per auto als per metro gemakkelijk bereikbaar. Vanaf Weesperzijde is het ongeveer een kwartiertje met de metro. Wij zitten op ongeveer twee minuten loopafstand van metro halte Isolatorweg.

Chille kantoorruimte

Let’s supermatch!

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het waarschijnlijk tijd dat we koffie gaan drinken. We zoeken iemand die zo snel mogelijk bij ons aan de slag kan. Vertel ons in een korte, toffe mail wat je drive is en stuur wat werk mee waar je trots op bent. En oja, vergeet niet voor het verzenden van je mail, “Geachte meneer Peerdeman” te vervangen door “Hoi Peter”.

Hopelijk tot snel!
Peter Peerdeman

E-mailadres: peter@lifely.nl
Deadline: 01-10-2017

PS We zijn erg bedreven in het vinden van nieuwe Lifely-familieleden. Dus beste werving- en selectiebureaus, bespaar jezelf en ons de moeite.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.