Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Gedreven Front-End Developer bij Kentaa (Arnhem)

 • Geplaatst op: 30-08-2017

Kentaa

Ben jij de creatieve front-end developer die iedereen verbluft met de wow-factor? Vind jij het gaaf om in een hecht scrumteam te werken aan een geavanceerd platform waarop dagelijks duizenden bezoekers actief zijn? Is responsive your middle name? Dan zoeken wij jou.

Wie zijn wij?

Kentaa is een jong, klein bedrijf met als missie stichtingen en verenigingen te helpen met het online werven van inkomsten. Kentaa is de naam van ons bedrijf en van het in-house ontwikkeld fundraising framework. Met het Kentaa framework ontwikkelen we fundraising websites die perfect aansluiten bij de wensen van fondsenwervende organisaties. Onze belofte daarbij is dat we onze klanten verrassen in snelheid en kwaliteit.

Functieomschrijving

Als full-time front-end developer ben jij een belangrijke spil in ons team van software ontwikkelaars. Dagelijks ben jij bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons framework en zorg je ervoor dat het er super strak uitziet op elk device. Jij verzint slimme foefjes voor het grootste gebruiksgemak. Staat er een pixel op de verkeerde plek of kan die data net iets mooier worden ingeladen? Dan ben jij de eerste die dat ziet.

Je werkt voor grote bekende doelen en non-profitorganisaties en zorgt er dag in dag uit voor dat zij succesvol kunnen zijn met online fondsenwerving.

Je werkt via de scrum-methodiek.

Wie ben jij?

Jij hebt brede ervaring in front-end ontwikkeling (een relevante afgeronde HBO-opleiding óf MBO-opleiding met een aantal jaar relevante werkervaring). Je werkt zelfstandig, maar bent ook een kei in samenwerken. Je daagt jezelf graag uit en blijft jezelf ontwikkelen. Binnen het team neem je initiatief waar nodig. Je hebt:

 • Kennis van HTML5, CSS, Javascript (jQuery), Photoshop
 • Een online beschikbaar portfolio van eigen werk
 • Ervaring met webdesign
 • Eigen visies aangaande de ontwikkeling van online
 • Innovatief en inventief karakter
 • Kennis van Ruby on Rails (nice to have)
 • Ervaring met zaken als GIT, SSH. (nice to have)

Wat bieden wij?

 • Een leerzame werkplek in het centrum van Arnhem (40 uur p/w)
 • Een marktconform salaris
 • Een informeel werkklimaat en gezellige collega’s
 • Mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief

We werken met cutting edge technieken. We hebben specialisten in dienst die het beste uit jou naar boven kunnen halen. Met een beetje geluk kun je hen ook nog wat bijleren. We staan open voor jouw ideeën en vinden het leuk om te experimenteren. Iedereen bij Kentaa heeft 2 keer per maand een Kentaa Time dag. Op die dagen mag iedereen aan zelf bedachte projecten werken. We gebruiken tientallen tools om slim en efficiënt te werken. We knopen alles aan elkaar voor het beste resultaat voor onze klanten en de beste techniek voor ons zelf.

Iets voor jou?

Wil jij werken in een dynamische organisatie waar genoeg plek is voor persoonlijke ontwikkeling? Vul het formulier hier in en stuur een motivatie en CV als bijlage mee. Heb je vragen? Neem dan contact op met Carlo van Herwaarden/Marc Schoutens via 026-2616240. Mailen mag ook: carlo.van.herwaarden@kentaa.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.