Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer bij NOS Digitaal (Hilversum)

 • Geplaatst op: 22-09-2017

NOS

Hilversum/ per direct/ fulltime

Hallo Frontend Developer,

Word jij onze nieuwe collega bij NOS Digitaal?

Werk mee aan digitale innovaties die elke dag het verschil maken voor een miljoenenpubliek.

De NOS

Je kent de NOS van de sport- en nieuwsprogramma’s op tv en radio, maar de NOS heeft dagelijks ook miljoenen gebruikers via NOS.nl en verschillende NOS-apps. We ontwikkelen deze websites en apps zelf bij NOS Digitaal en ook de backend hebben we volledig in eigen beheer. Daarnaast experimenteren we in het NOS Lab met nieuwe technieken, platforms en vertelvormen voor de gebruiker van de toekomst.

Je werkt in een multidisciplinair Scrum team aan digitale innovaties die elke dag het verschil maken. Standplaats: Media Park in Hilversum, op loopafstand van het station en gratis parkeren voor de deur!

Het team

NOS Digitaal is innovatief. We maken toonaangevende sites en apps. Elke dag. Voor een groot publiek. Dat doen we met een enthousiast team van zo'n 20 bevlogen professionals: UX designers, visual designers, backend en frontend developers, iOS en Android developers, Scrum Masters en Product Owners. Maar we zijn meer dan dat. Variërend van voetbalcoach tot Krav Maga master. Van sushifanaat tot vegetariër. Van bassist tot Tomorrowland bezoeker.

Wat ons bindt is onze creativiteit en onze innovatieve geest. We hebben van onze hobby ons werk gemaakt en we willen het beste uit onszelf halen. We zijn er trots op dat we voor de grootste nieuwsorganisatie van Nederland werken en dat we bijdragen aan de ontwikkelingen in het medialandschap.

Waarom developers hier graag werken?

“Elke dag is uitdagend” Complexiteit in combinatie met het hoge volume.

“Professionele én ontspannen sfeer“ Met onze directe collega’s en de verschillende redacties waarmee we samenwerken. Je kunt ons altijd warm maken voor een potje tafeltennis.

“We hechten waarde aan kwaliteit” We streven naar een optimale ervaring voor iedereen.

“Je hoeft niet uit te leggen waar je werkt” Iedereen kent de NOS. Heel Nederland ziet waar jij aan bouwt.

Wat hebben we te bieden?

 • Werken voor het mooiste digitale sport- en nieuwsbedrijf van Nederland! Je weet zeker dat jouw vrienden straks gebruik maken van de websites waar jij aan werkt.
 • Werken aan producten waar je, net als wij, trots op kunt zijn. Van NOS.nl en Jeugdjournaal.nl tot grote publieksevenementen zoals de Olympische Spelen en het WK Voetbal.
 • Veel ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen met opleidingen, trainingen en conferenties zoals Fronteers of CSS Day.
 • Enthousiaste en leuke collega’s.
 • Een goed bereikbare werkplek; De NOS ligt bij een treinstation en je parkeert voor de deur.
 • De mogelijkheid om af en toe vanuit huis te werken.
 • Een laptop (MacBook) en smartphone.
 • Gezellige etentjes en uitjes met het hele team.
 • 26 vakantiedagen bij een werkweek van 36 uur. Een kortere werkweek is bespreekbaar.
 • En natuurlijk krijg je ook salaris! De functie is ingedeeld in salarisklasse G van de CAO voor het omroeppersoneel (€2.500 - €3.850) en de inschaling gebeurt o.b.v. kennis en ervaring.
 • Je krijgt daarnaast 8% vakantietoeslag, 6% eindejaarstoeslag en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en korting op je sportabonnement.

Ben je enthousiast geworden?

Dan maken we graag kennis met je! Via onderstaande knop kun je ons vertellen over de projecten waar je aan hebt gewerkt (zakelijk of in je vrije tijd) en waarom je daar trots op bent. Vervolgens nodigen we je uit om langs te komen, een kop koffie met ons te drinken en een indruk te krijgen van hoe het is om bij de NOS te werken. En misschien vragen we je nog een leuke opdracht te maken. Bevalt het wat je ziet en zien wij het met jou zitten, dan zullen we je een voorstel doen. Snel, efficiënt en plezierig, zoals we graag werken.

Meer weten? Lees verder op onze nieuwe site http://www.werkenbijnosdigitaal.nl/ of stuur ons een bericht en we komen er snel bij je op terug.

Wie weet tot snel!

Solliciteer nu!