Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature nieuwsgierige front-end developer bij Child Healthcare Solutions (Duiven)

  • Geplaatst op: 22-09-2017

Child Healthcare Solutions

WANTED: Nieuwsgierige front-end developer

Of je nu ziek bent of gezond: alle kinderen en jongeren zouden de mogelijkheid moeten hebben om naar school te gaan, te sporten en leuke dingen te doen. Net als hun leeftijdsgenoten. Maar ze zijn helaas vaak de dupe van een zorgsysteem die veel van hun energie opslurpt en waarin kansen voor groei nog niet altijd voorop staan. Te weinig samenwerking en veel papierwerk zorgen ervoor dat zieke kinderen en jongeren, en hun ouders, vaak nog druk zijn met papieren formulieren invullen (steeds opnieuw) en het rond bellen naar alle betrokken organisaties en personen om hun zorg goed te regelen. Wij hebben ideeën over hoe we dit kunnen vervangen door slimme, digitale, oplossingen maar we hebben een extra front-end developer nodig om dit te kunnen bereiken. Help jij ons zieke kinderen en jongeren weer ruimte te geven voor positieve ervaringen en groei?

This is who we are

Child Healthcare Solutions werkt non-stop aan slimme oplossingen in de zorg voor zieke kinderen en jongeren. Wat we verstaan onder slimme oplossingen?  Oplossingen die ervoor zorgen dat er binnen gezinnen met een ziek kind (weer) ruimte komt om te groeien.

We vinden het belangrijk dat onze oplossingen passen in de tijd van nu én in de tijd van de toekomst en durven onszelf te benoemen als innovators in de zorg voor zieke kinderen en jongeren! MKS online®, Learning by Ivy® en de Medische Kindzorg Protocollen® zijn momenteel innovaties van Child Healthcare Solutions.

Do you want to join our journey of innovation?

Innovaties staan nooit stil. Daarom is Child Healthcare Solutions op zoek naar een front-end developer die ondersteunt bij het bouwen van de front-end van onze applicaties. Hierbij werk je nauw samen met onze vaste full-stack developer.

This is what we have to offer

Werken bij Child Healthcare Solutions betekent een uitdagende baan bij een innovatief bedrijf! Wij houden niet van functietitels en stroperige organisatiestructuren maar we zien onze medewerker als een individu die binnen het team zijn of haar eigen verantwoordelijkheden heeft en niet bang is deze te nemen. Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team waar persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk is. Ontwikkeling betekent groei en dat is waar Child Healthcare Solutions voor staat. Hier krijg je dan ook alle ruimte voor. 

Daarnaast krijg jij de kans echt een verschil te maken in de zorg voor zieke kinderen en jongeren. Je gaat werken aan compleet nieuwe digitale systemen die nog nooit door een organisatie gemaakt zijn. Koppelingen tussen verschillende accounts, een perfecte gebruikersinterface… Het komt allemaal voorbij en jij kan het meemaken. Dat wil zeggen dat je verder mag kijken dan de front-end van applicaties. We kijken namelijk samen hoe de front-end het beste tot haar recht kan komen in het totaalplaatje. Ohja, we bieden natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

This is what you have to offer

  • Je hebt HTML5 en CSS3 goed onder de knie
  • Je schrijft in ‘vanilla’ javascript
  • Concepten als Asynchroon, Promises en Self executing anonymous functions zijn je bekend
  • Je hebt verstand van Illustrator en weet hoe je een ontwerp zo efficiënt mogelijk omzet naar HTML en CSS
  • SVG gebruik je liever dan PNG
  • Dat je als front-end developer ook mag leren over de back-end maakt jou alleen maar enthousiaster.
  • Je bouwt liever iets zelf dan dat je gebruik maakt van een framework
  • Kennis van PHP en/of OOP? Dan krijg je pluspunten.

Praktijkervaring is leuk, maar niet noodzakelijk. Belangrijker is de passie die jij hebt om jezelf en onze producten naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Ons kantoor is in Duiven, maar het is geen must dat je uit de buurt komt. Daar komen we samen wel uit!

Blow us away!

Herken jij jezelf hierin? Overtuig ons dan van jouw talent en vul het online formulier in voor deze uitdagende functie via www.childhealthcaresolutions.com.