Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Full Stack Developer bij Steam (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 31-10-2017

Steam

Genoeg van altijd weer dezelfde websites ontwikkelen?

Bij Steam krijg je de kans om te werken aan projecten die echt uitblinken in creativiteit én techniek. Zo maakten we de prijswinnende campagne #crimediggers voor de politie (https://vimeo.com/200178720), maar ook een interactieve zandbak voor Van Oord (https://vimeo.com/103115125). Geen enkel project is hetzelfde en aan jou de uitdaging om Steam verder te brengen met nieuwe technische inzichten.

Gezocht: Full Stack Developer

Steam zoekt een echte digitale duizendpoot. Een creatieve full stack developer die altijd op zoek is naar slimme oplossingen. Wij werken graag met technieken als Ruby on Rails, Docker, Angular en React, maar experimenteren ook met software als Unity. Geen specialist in één techniek, maar juist de iemand die zich overal wel thuis voelt. Of zich snel thuis weet te voelen. Geen vaste eisen dus, maar juist iemand die in techniek denkt en snel nieuwe technieken kan aanleren.

Steam is een veelzijdig bureau. Sterk in strategie, sterk in concepten en ook sterk in digitale productie. Alle onderdelen versterken elkaar en de allround developer die wij zoeken is daar geen uitzondering op. Een belangrijk aspect is het continu nog beter maken van concepten en strategieën, door met inzichten vanuit de techniek vernieuwende producties te creëren.

Houd je ervan om te experimenteren en leg je gemakkelijk een logisch verband tussen techniek en campagnes, dan ben je van harte welkom bij Steam. We zoeken niet die ene Ruby-specialist, of die ene Unity-guru, maar juist degene die deze of andere technieken doorgrondt, kan toepassen en kan doorvertalen naar concrete oplossingen.

Uiteraard blijft het niet bij het bedenken van de oplossingen; je staat ook aan de basis van het realiseren hiervan. Daarnaast ben je ook de mentor en vraagbaak voor onze front-end developers, met wie je vaak samen de projecten zal oppakken. Én voor de andere creatieven, die je voortdurend inspireert met vernuftige techniek.

Solliciteren kun je via dit formulier.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Marc de Winter (marc@steam.nl), digital consultant bij Steam.