Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Junior SEO Webdeveloper (Front-end Developer) bij Grizzly New Marketing (Breda)

 • Geplaatst op: 30-10-2017

Grizzly New Marketing

Wij zijn op zoek naar een Junior SEO Webdeveloper / Front-end Developer. Wil jij werken bij een snelgroeiend marketingbureau in Breda? Kom dan als Junior SEO Webdeveloper / Front-end Developer het team van Grizzly New Marketing in Breda fulltime versterken!

Junior SEO Webdeveloper (Front-end Developer)

Functieomschrijving

Als Junior SEO webdeveloper ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en restylen van websites van onze klanten.
Je analyseert bestaande en nieuwe websites op zoekmachine vriendelijkheid. Je stelt een plan van aanpak op in de vorm van advies aan de klant. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de technische implementatie van de verbeterpunten aan de websites van onze klanten.

Wat ga je doen als Junior SEO Webdeveloper

Je zorgt ervoor dat de websites optimaal worden ingericht, zodat onze klanten zoveel mogelijk conversie behalen. Je volgt de resultaten op en stuurt bij indien nodig. Je blijft verantwoordelijk voor het volgen/onderhouden van de website van de klant en het volgen van de laatste ontwikkelingen op SEO gebied.

Daarnaast leer je om te gaan met analysetools zoals Google Analytics, Google Search console, Visual Website Optimizer en Ahrefs.

Verder ben je een spil in het team. Je denkt graag mee en deinst er niet voor terug om ook andere werkzaamheden aan te pakken. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Wat vragen wij van je?

 • Uitstekende kennis van HTML en CSS
 • Kennis van WordPress is een vereiste
 • In staat projectmatig te werken
 • Communicatief vaardig
 • Flexibel en leergierig
 • Een klantgerichte, praktische werkhouding
 • Kennis van zoekmachine optimalisatie (SEO) is een pré

Wat kun je van ons verwachten?

 • Functie met doorgroeimogelijkheden
 • Een marktconform salaris
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot behalen van Google certificaten
 • Een unieke kans om te werken en je eigen input te geven bij een groeiende organisatie

Bedrijfsprofiel van Grizzly New Marketing

Grizzly New Marketing is een gespecialiseerd SEO marketingbureau in Breda. Daarnaast zijn wij ook Selected Premier Partner van Google. Dit houdt in dat we samen met Google sparren om het best mogelijke resultaat voor onze klanten neer te zetten. Dit biedt onze medewerkers de mogelijkheid om daadwerkelijk een kijkje te nemen in de keuken van Google en deel te nemen aan mooie incentive programma’s van Google. We zijn een snelgroeiend online marketingbureau waar meer dan 80 personen fulltime werkzaam zijn. Al sinds 2001 ondersteunen wij nationaal en internationaal opererende klanten om zichzelf online beter te profileren via zoekmachine marketing (SEO).

Interesse en/of informatie:

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct voor de functie van Junior SEO Webdeveloper bij Grizzly New Marketing in Breda! Mail je sollicitatiebrief en cv via onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via 076-5200258 of via sollicitatie@grizzlymarketing.nl t.a.v. Marijke Lont.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld