Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Lead JavaScript developer bij De Wortel van Drie (Delft)

 • Geplaatst op: 18-10-2017

DWVD

De Wortel van Drie zoekt een ervaren JavaScript ontwikkelaar. Het liefst eentje met bureau ervaring. Samen met jou maken we apps met sociale impact. Doe je mee?

Over ons

De Wortel van Drie maakt apps met impact. Bij voorkeur sociale impact. We gaan door tot alles klopt en nemen nooit genoegen met minder.

Als lead JavaScript developer word je een dragende kracht in ons achtkoppige team. We leggen de focus op technologie. Omdat we goed zijn met code bouwen we ook veel mooie dingen voor andere ontwerpbureaus. Naast klantopdrachten (o.a. Greenchoice, Unesco, TU Delft) vinden we het leuk om eigen initiatieven te ontwikkelen. Bekijk bijvoorbeeld eens Fello, onze familieagenda app waarmee we verschillende bokalen binnensleepten. Dit deden we samen met Fabrique (waarmee we ook ons kantoor delen).

Er starten binnenkort weer nieuwe projecten. We zijn daarom op zoek naar iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van onze groeispurt. Jij krijgt de kans om de toon te zetten bij De Wortel van Drie! In een mooie omgeving (stukje Rijksmonument) werk je nauw samen met andere ontwerpers en ontwikkelaars aan projecten met impact.

Oja, we houden van gezelligheid! Na de lunch even voetballen bijvoorbeeld. Of samen een weekendje festivallen, we gaan in februari weer naar Grasnapolsky :-)

Over jou

Jij bent een developer met een HBO of WO opleiding en minimaal 5 jaar (bureau) ervaring. In jouw werk ligt de nadruk op JavaScript en je hebt ervaring met minimaal één framework (bijvoorbeeld Angular, React of Vue.js). Kennis van Angular en Ionic is een pre. Uiteraard kennen HTML, SASS, Git en building tools voor jou ook geen geheimen.

Nieuwsgierig als je bent, zoek je altijd naar de beste, snelste en nieuwste technologie. Hierdoor blink je uit in jouw vakgebied. Maar het beste resultaat krijg je niet alleen. Daarom vind je het leuk om in teamverband te presteren én om junior collega's naar een hoger niveau te tillen!

Wij bieden

 • Gezellige collega’s
 • Een open cultuur zonder hiërarchie
 • Lekkere en gezonde lunch
 • MacBook Pro
 • Pensioen
 • Telefoonvergoeding
 • NS-Business Card of kilometervergoeding
 • Borrels bij onze vrienden van de Barbaar
 • Een jaarlijks festival teamuitje (als je dat leuk vindt)
 • Een financiële bijdrage
 • En tot slot, een mooi kadootje als je jarig bent :-)

Solliciteer nu