Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend developer bij Driebit (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 04-01-2018

Driebit

Werk mee aan prijswinnende applicaties voor onderwijs en erfgoed

Op front-end gebied hebben we bij Driebit interessante uitdagingen. In de projecten zelf, die mooi, snel, vloeiend, verrassend, visueel supersterk en award-winning zijn. Maar technisch moet het ook meer dan goed zitten: we willen continuïteit en goed overdraagbare, testbare code. We vinden het belangrijk dat grote én kleinere projecten snel, maar ook goed en toekomstigbestendig worden gebouwd.

Het werk

Als frontender bouw en ontwerp je in een vast scrumteam webapplicaties met sterke visuele en interactieve concepten. Hierbij maak je gebruik van moderne frontend-frameworks en -technieken. Je gaat onder meer meebouwen aan serieuze onderwijs- en erfgoedapplicaties.

In het team krijg je alle ruimte om jouw eigen (technische) handtekening te zetten. Van mooie code krijg je een kick, maar je bent je ook altijd bewust van de ervaring van de gebruiker. Net als elke Driebitter wil je jezelf en je team steeds verder ontwikkelen.

Wat kan jij?

  • Je hebt ervaring met actuele Javascript-frameworks (Vue.js in het bijzonder)
  • Je hebt een mening over design en UX en bemoeit je daar graag mee.
  • Je wilt je kennis up-to-date houden over frontend web-technologieën en -standaarden.
  • Samenwerken zit in je, maar je kunt ook gefocust en zelfstandig werken
  • Je ziet front-enden als een ambacht, een vak, en daarom ben je enthousiast over je vakgebied.
  • Je hebt kennis van het gereedschap dat bij dat ambacht hoort, zoals CSS pre-processors, grids, NodeJS, Git, tests en build scripts.
  • Je bent communicatief, assertief en soms ook eigenwijs.
  • Je kan het overzicht behouden en projecten overzien: je verliest je niet in details.

Wat bieden wij?

Sinds 2001 bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt Driebit vernieuwende online platformen en slimme websites. Het internet gebruiken om positieve veranderingen teweeg te brengen: dát is waar het bij Driebit om gaat. Daarom kiezen wij voor opdrachtgevers die er precies zo over denken. Wij zijn ervan overtuigd dat een team dat samenwerkt op basis van dezelfde waarden het beste resultaat behaalt.

We bieden je een prachtige werkplek, in een positieve en informele sfeer, aan de Oudezijds Voorburgwal te Amsterdam. Altijd fraai uitzicht en op slechts tien minuten lopen vanaf Amsterdam CS. We bieden je een prima salaris, veel vrijheid om het op je eigen manier te doen en natuurlijk een budget om trainingen of conferenties te bezoeken. We vormen een hecht team van specialisten die altijd willen leren.

Geïnteresseerd?

Bel of mail met Driebit: jobs@driebit.nl of 020-4208449. Zelf geen interesse, maar ken je iemand die voldoet aan dit profiel? Stuur de vacature door of laat het ons weten.

Op acquisitie door commerciële bemiddelaars wordt echt nooit ingegaan.