Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend developer met gevoel voor backend bij Driebit (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 04-01-2018

Driebit

Zet jouw skills in om het taalbegrip van miljoenen kinderen te verbeteren

Nieuwsbegrip is een platform dat op bijna elke basisschool in Nederland wordt gebruikt, en op basis van de actualiteit kinderen beter en begrijpender leert lezen. Wij hebben het voorrecht om dit platform verder te ontwikkelen en te onderhouden, en we zoeken daarin steeds weer naar verbetering. Voor ons Nieuwsbegrip-team zoeken wij daarom een frontender die graag de breedte zoekt.

Om te kunnen ontwikkelen aan het Nieuwsbegrip-platform is een gedegen kennis van React nodig. Met het oog op kwaliteit en samenwerking vinden we het een groot voordeel als je kennis van PHP hebt, met name in combinatie met Symfony 3.

Wat ga je doen?

Als frontender voor Nieuwsbegrip bouw en ontwerp je in een vast team aan een visueel en interactief onderwijsplatform. Je werkt samen met de opdrachtgever en je collega's om een geweldige gebruikerservaring voor kinderen neer te zetten.

In dit team krijg je alle ruimte om jouw eigen (technische) handtekening te zetten. Er is zelfs ruimte om door te groeien naar een lead-rol binnen het team. Van mooie code krijg je een kick, maar je bent je ook altijd bewust van de ervaring van de gebruiker. Net als elke Driebitter wil je jezelf en je team steeds verder ontwikkelen.

Wat kan jij?

  • React en Symfony 3.
  • Je voelt je prettig bij de verantwoordelijkheid die jij en je team dragen voor een platform met een miljoen gebruikers.
  • Je hebt up-to-date kennis en ervaring.
  • Je werkt goed in teams, maar je kunt ook zelfstandig goed aan de slag.
  • Je bent communicatief, assertief en misschien zelfs wel een beetje eigenwijs.

Wat bieden wij?

Sinds 2001 bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt Driebit vernieuwende online platformen en slimme websites. Het internet gebruiken om positieve veranderingen teweeg te brengen: dát is waar het bij Driebit om gaat. Daarom kiezen wij voor opdrachtgevers die er precies zo over denken. Wij zijn ervan overtuigd dat een team dat samenwerkt op basis van dezelfde waarden het beste resultaat behaalt.

We bieden je een prachtige werkplek, in een positieve en informele sfeer, aan de Oudezijds Voorburgwal te Amsterdam. Altijd fraai uitzicht en op slechts tien minuten lopen vanaf Amsterdam CS. We bieden je een prima salaris, veel vrijheid om het op je eigen manier te doen en natuurlijk een budget om trainingen of conferenties te bezoeken. We vormen een hecht team van specialisten die altijd willen leren.

Geïnteresseerd?

Bel of mail met Driebit: jobs@driebit.nl of 020-4208449. Zelf geen interesse, maar ken je iemand die voldoet aan dit profiel? Stuur de vacature door of laat het ons weten.

Op acquisitie door commerciële bemiddelaars wordt echt nooit ingegaan.