Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature JavaScript talent bij Lifely (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 19-12-2017

Lifely

Lifely zoekt javascript talent! (40 uur)

We geloven dat wanneer jij ons een toffe club vindt en het wel interessant vindt om met ons samen te werken, wij jou ongetwijfeld ook wel mogen. We stellen ons dus graag even voor. Lifely wordt alweer 6 jaar gerund door Pim, head of product, Nick, Partnerschappen en HR en mijzelf (Peter) als “CTO”. We houden van technische en inhoudelijk complexe uitdagingen. Zo moeten we de ene week de financiële wereld volledig doorgronden, maar slaan we ons hoofd de week erna stuk op een organisatieprobleem in onderwijsland. Check ons portfolio maar. Dit doen we in een sfeer die niet anders is te omschrijven als ‘chill’. Bij Lifely doen we dus alles op het gebied van digital product development. Van het analyseren van de huidige business, het ontwikkelen van een digitale strategie tot aan design en productie. Onze klanten, waar we samen te gekke dingen voor maken, zijn in drie categorieën onder te verdelen: garage, excellence en scaling.

Digital Garage zijn projecten voor corporates en scale-ups waarbij wij een blanco canvas in een rap tempo omtoveren tot een schaalbaar MVP. Denk bijvoorbeeld aan een sociaal intranet, waar gebruikers real-time gegevens kunnen delen en chatten. Maar we draaien ook onze hand niet om voor een start-up die met Python en React supersnel nieuwe features voor naar de productieomgeving wil zetten. Digital Excellence zijn producten waarmee wij repetitieve en administratieve taken in een organisatie digitaliseren. Zo zorgen we ervoor dat er minder mensen nodig zijn voor dezelfde hoeveelheid werk. We digitaliseren bijvoorbeeld de planning van een taleninstituut met NodeJS React, GraphQL. Digital Scaling gaat over het ontwikkelen van experiences die de klant helpt om de communicatie en connectie met zijn doelgroep te doen floreren. Vaak zijn dit producten waarbij we tientallen systemen met elkaar moeten laten praten. Allemaal maatoplossingen die we vanaf de grond af aan op onze eigen manier bedenken, ontwerpen en ontwikkelen.

Jaarlijks bezoek aan de front-end conference Fronteers.

Jaarlijks bezoek aan de front-end conference Fronteers.

Maar wie ben jij dan?

Bij Lifely kom jij in een klein team terecht waar jij samen met onze ervaren collega's gaat werken aan coole javascript projecten. Wij zoeken iemand met inzicht, iemand die zichzelf snel nieuwe skills kan aanleren. We zijn dol op nieuwe technologie, je kan bij Lifely helemaal los als front-end developer met de latest-and-greatest op gebied van Javascript.

Jouw rol in projecten ligt aan de voorkant van onze producten: het maken van componenten, het vertalen van UX concepten naar applicaties en het integreren met de backend. Omdat ook onze backend veelal in Javascript is geprogrammeerd is er natuurlijk ook alle ruimte om naar een full-stack positie toe te groeien! We laten je graag zien hoe wij samenwerken in codebases met bijvoorbeeld React, ReactNative en GraphQL. Om daarmee aan de slag te kunnen is een solide basis in HTML, CSS en Javascript wel erg belangrijk. Wij zoeken iemand met een uitstekende werkethiek en een onstilbare drang om te leren.

Sprint planning met collega's en design overdracht.

Sprint planning met collega's en design overdracht.

Wat bieden wij jou?

Een passend salaris en flexibele werktijden zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Nog belangrijker vinden we dat we je een plek bieden waar je jouw kennis van nieuwe technologie en skills in de praktijk kan toepassen. Je werkt aan te gekke projecten samen met collega’s die alles weten van de laatste technieken op het gebied van software development. Je zal bij Lifely nooit een dertien-in-een-dozijn website in elkaar prakken. Alles wat jij gaat ontwikkelen is maatwerk software van hoge kwaliteit.

Ons chille, ruime kantoor zit vlak bij Sloterdijk. We zijn zowel per auto als per metro gemakkelijk bereikbaar. Vanaf Weesperzijde is het ongeveer een kwartiertje met de metro. Wij zitten op ongeveer twee minuten loopafstand van metro halte Isolatorweg.

Leon, onze mobile lead over React Native op onze eigen meet-up.

Leon, onze mobile lead over React Native op onze eigen meet-up.

Let’s supermatch!

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het waarschijnlijk tijd dat we koffie gaan drinken. We zoeken iemand die zo snel mogelijk bij ons aan de slag kan. Vertel ons in een korte, toffe mail wat je drive is en stuur wat werk mee waar je trots op bent. En oja, vergeet niet voor het verzenden van je mail, “Geachte meneer Peerdeman” te vervangen door “Hoi Peter”.

Hopelijk tot snel!
Peter Peerdeman

E-mailadres: peter@lifely.nl
Deadline: 01-02-2017

PS We zijn erg bedreven in het vinden van nieuwe Lifely-familieleden. Dus beste werving- en selectiebureaus, bespaar jezelf en ons de moeite.

Doe jij binnenkort mee aan onze Super Smash of FIFA toernooitjes?

Doe jij binnenkort mee aan onze Super Smash of FIFA toernooitjes?

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.