Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Frontend Developer bij Redhotminute (Zaltbommel)

 • Geplaatst op: 05-12-2017

Redhotminute

Als ervaren Front-end Developer bij Redhotminute werk je niet voor, maar mét klanten als de Efteling, Kia, Landal GreenParks, Gaslicht.com en Van der Valk Exclusief om het beste neer te zetten. Je ontwikkelt niet zomaar websites of apps. Samen met je team realiseer je slimme oplossingen die bepalend zijn voor de business van onze klanten.

In een zelfsturend team

Elke dag werk je samen met strategen, designers, UX designers, backend developers, datamarketeers, informatieanalisten, etc. aan een zo relevant en persoonlijk mogelijke gebruikerservaring. Dit doe je in een zelfsturend scrumteam. Geen baas dus die zegt wat je moet doen, maar eigen verantwoordelijkheid nemen en met je team beslissingen maken. En dat alles in nauwe samenwerking met de klant; deze zit in je team en heeft een werkplek bij ons op kantoor.

Van begin tot eind betrokken

Van begin tot eind blijf je bij alle aspecten van een project betrokken. Jij bent dé schakel tussen design, interactie en implementatie. Samen met je collega frontenders til je je werk naar een steeds hoger niveau en sta je voor de kwaliteit die we leveren. Van nature heb je oog voor detail. Alles gaat bij jou om het totaalplaatje.

We vragen van je:

 • Ruime ervaring op front-end gebied;
 • Proactiviteit;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Actuele kennis van het hele speelveld aan technieken, frameworks en ontwikkelingen;
 • Overkoepelende visie op het platform van je klanten;
 • Een kritische blik op jezelf en je werk;
 • Beheersing van de Nederlandse taal (Dutch speaking).

Je krijgt daarvoor:

 • 99 inspirerende collega’s;
 • Alle ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen;
 • Ruimte om te experimenteren met nieuwe technieken
 • Veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng;
 • Keuze tussen een Dell en een MacBook;
 • Een dynamische, coachende omgeving die continu aan het vernieuwen en verbeteren is.

Op een doorgaanse werkdag kom je in aanraking met:

 • ASP.NET (MVC);
 • React;
 • React Native;
 • Redux;
 • Gulp;
 • Webpack;
 • Sass;
 • NPM / Yarn;
 • GIT;
 • Babel;
 • De meest recente ECMAScript standaard.

Over Redhotminute

Lekker doorwerken en iets goeds neerzetten. Of liever: het beste. Iets waar zowel de klant als wij trots op kunnen zijn. Dat is waar onze ruim 100 professionals al ruim 15 jaar elke dag voor gaan, in ons pand aan de A2 bij Zaltbommel. We maken niet zomaar websites of apps, maar realiseren slimme oplossingen die bepalend zijn voor de business van onze klanten.

Van strategie, design en marketing tot techniek en hosting: je vindt bij ons alles in huis. We voeren niet uit, maar werken intensief samen in een multidisciplinair scrumteam met onze klanten. Zij hebben een werkplek bij ons op kantoor. Door gebruik te maken van elkaars kracht ontstaan de beste resultaten.

Interesse?

Denk jij dat je bij Redhotminute iets kunt toevoegen? Dan maken we graag kennis met je. Mail naar Beppie ten Böhmer (Human Resources) via vacatures@redhotminute.com om een afspraak te maken.