Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Creative Front-end Developer bij touch creative (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 21-01-2018

touch creative

Touch creative is een snel groeiend reclamebureau met de eeuwige ambitie om de beste te worden.

We noemen ons zelf ook wel een creatief bureau. Dit geeft ook meteen de focus: creatieve oplossingen zoeken voor online communicatie, websites, social en mobile. In kleine en grote campagnes. Campagnes die je aan het lachen maken, aan het denken zetten of die je kooplustig maken. Dat is waar we goed in zijn.

Jouw rol hierin

Als Creatieve Web Developer (m/v) breng jij designs tot leven middels strakke code en geweldige interactie. Dit doe je deels in teamverband en deels zelfstandig. Je bent een gedreven en nieuwsgierige autodidact. Iemand die zich actief opstelt vanaf de conceptfase en betrokken is tot en met de nazorg.

Je werkt in een klein, maar multidisciplinair hecht team. Jouw gezellige en ambitieuze collega’s van interactive bestaan uit developers en designers, met een passie voor innovatieve nieuwe technologieën.

Als team ontwikkelen jullie zeer uiteenlopende online projecten voor allerlei platformen. Van kleine tijdelijke campagnes tot grote high traffic projecten. Van corporate sites tot aan complexe applicaties.

Wat we vragen

 • Je bent bedreven in HTML(5) en (S)CSS Javascript.
 • Je bent gepassioneerd over laadtijden, cross browser, usability en de nieuwste technieken.
 • Je hebt kennis van Photoshop en bent er niet vies van om deze af en toe te gebruiken.
 • Je bent dol op afwisseling. Van enorme opdrachten tot snelle kleine klusjes.
 • Je hebt enige ervaring in het vak.

Helemaal top als je ook nog een beetje kennis hebt van:

 • Javascript frameworks
 • PHP en MySQL
 • Illustrator

Je bent:

 • Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op online gebied.
 • Iemand die graag zijn ongezouten mening geeft.
 • Fulltime beschikbaar.
 • Gezellig, creatief, een tikkeltje eigenwijs, ondernemend en aanstekelijk enthousiast.

Wat we bieden

Een dynamische baan bij een bedrijf dat keihard groeit en fantastische A-merken bedient. Met collega’s die van flauwe grappen en slechte muziek houden. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en je eigen functie invulling te geven. We bieden een marktconform salaris, mede afhankelijk van je opleiding en ervaring. Dus eh… waarom ben je ons eigenlijk nog niet aan het mailen?

collega@touchcreative.nl