Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer met liefde voor het vak bij De Voorhoede (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 21-01-2018

De Voorhoede

Liefde voor het web.

Dan hebben we het over technologie én over de gebruikerservaring. Snel, voor iedereen beschikbaar, prettig om te gebruiken. En leuk om te maken. We helpen elkaar daarmee, want werken en leren gaan bij ons hand in hand. Zo blijven we een hecht team, met dezelfde waarden, zodat we bij grote en kleine klanten altijd een sterk eindresultaat neerzetten. Denk je dat dat bij je past?

De Voorhoede zoekt een front-end developer met liefde voor het vak

Jij bent

verliefd op het web. Als iemand begint over een native app, zeg jij PWA. Je bent ook verliefd op de gebruiker: zie je een design voor desktop, dan vraag je om de mobiele versie. Je kan een development-omgeving optuigen voor allerlei projecten en daarbij heb je riante ervaring met bijvoorbeeld React, Vue of andere client-side frameworks. Je hebt ervaring met back-endtalen en -omgevingen en weet hoe je de front-end daarop kan afstemmen. Je vindt het leuk om regelmatig van project te veranderen, te werken met nieuwe technologie, in een agile team met designers en back-enders. Daarnaast deel je graag wat je hebt geleerd. Je helpt collega’s, schrijft blog posts of houdt een talk op een meetup. Maar het belangrijkste voor jou is succesvol samenwerken met je collega’s én met de klant aan een gaaf product.

Wij bieden

je de uitdaging om voor grote en kleine klanten het beste uit jezelf te halen. Je staat schouder aan schouder met een doorgewinterd team van eersteklas front-end specialisten. Je werkt aan technische prototypes, style guides, kleine en hele grote websites, progressive web apps en one-of-a-kind gebruikersinterfaces. We geven ruim baan voor eigen initiatief, en de tijd om je te ontwikkelen. Dat doen we vrijdags op kantoor met in-huis trainingen, talks en meetups, en via een leerbudget dat je vrij besteedt. We bieden een leuke werkplek met fijne opt-ins zoals massage, mariokartcompetitie en een borrel aan het eind van de week.

Aarzel niet!

Stuur je vacature hier in of neem contact met ons op. Contactgegevens vind je op onze website.