Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Terralemon (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 03-01-2018

Terralemon

Hallo front-ender, word jij onze nieuwe collega bij Terralemon?

Werk mee aan innovaties die elke dag het verschil maken voor een groot publiek.

Terralemon zoekt een front-end developer met passie voor media, mobiel, social en animatie. We werken voor en met prachtige klanten als VUmc, ING, AT5 aan mooie web-projecten. Omdat wij bij Terralemon veel ervaring hebben met animatie en zendervormgeving (Zapp, RTL8, NH en AT5) willen we juist ook dat terugzien in onze ontwerpen. We zoeken voortdurend naar manieren om een merk te versterken en de connectie en de interactie met de doelgroep te vergroten.

Je werkt in een klein en krachtig team van ontwerpers, animatoren, developers en strategen. Je kunt bij ons veel leren maar je krijgt ook veel ruimte om je te ontplooien. Eigen initiatief wordt gewaardeerd. Denk mee aan hoe we het verschil kunnen maken, hoe we de lat weer hoger kunnen leggen.

Van begin tot eind blijf je bij alle aspecten van een project betrokken. Jij bent dè schakel tussen design, interactie en implementatie. Samen met je collega frontenders til je je werk naar een steeds hoger niveau en sta je voor de kwaliteit die we leveren. Van nature heb je oog voor detail. Alles gaat bij jou om het totaalplaatje.

Standplaats: Amsterdam in een prachtig pand aan de Westerstraat midden in de Jordaan. Bij Terralemon werken we hard maar we werken om te leven! Dat betekent dat we werken voor en met klanten waar we een klik mee hebben en waar we van kunnen leren. En omdat er hard wordt gewerkt zorgen we dagelijks voor een heerlijke lunch en je krijgt 26 vakantiedagen per jaar om voldoende te ontspannen.

We vragen van je:

 • Ruime ervaring op front-end gebied;
 • Proactiviteit;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Beheersing van de Nederlandse taal (Dutch speaking).

Je krijgt daarvoor:

 • Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen;
 • Ruimte om te experimenteren met nieuwe technieken
 • Een dynamische, coachende omgeving met veel ervaring in animatie, ontwerp en strategie

Technische kennis:

 • CSS
 • Bootstrap
 • CMS-en / backend
 • Javascript
 • Webdesign

Interesse?

Dan maken we graag kennis met je. Mail of bel naar Harold om een afspraak te maken.

Harold Kuiper
harold@terralemon.nl
020-6248300