Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer (junior of senior) bij Kaartje2go (Zwolle)

  • Geplaatst op: 23-01-2018

Kaartje2go

Als Frontend developer bij Kaartje2go ben jij degene die ervoor zorgt dat klanten probleemloos kunnen bestellen. Je maakt onderdeel uit van een prachtig team in de binnenstad van Zwolle. Jij doet al die dingen die klanten niet bewust merken, maar die wel van cruciaal belang zijn voor een perfect lopend bestelproces en een tevreden gevoel.

Wat we vooral zoeken is iemand die het leuk vindt om op de hoogte te blijven van allerlei web technologieën. Of dat nu frontend, backend of systeem-gerelateerd is. Je wil om te leren en jezelf continu verder te ontwikkelen is wat telt.

Neem vooral ook even een kijkje op onze tech blog!

Wie ben jij?

  • Je bent een specialist in Javascript (ES6) of je wilt dat worden. Je kent verschillende libraries (ReactJS) en bent bereid nieuwe te leren kennen.
  • Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van browser ontwikkelingen.
  • Je snapt dat development en operations het best hand in hand gaan. Je wordt warm van continuous integration, delivery & deployments en je schrikt niet van de terminal.

Wij bieden:

  • je eigen, door ons betaald, AWS account zodat je naar hartenlust kan experimenteren en ons kan overtuigen van je mooie ideeën.
  • regelmatig tech meetups met vaak een biertje erbij.
  • informele en innovatieve sfeer (exploration days / hackathons).
  • een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een MacBook Pro van de zaak

Over Kaartje2go

Wij zijn Kaartje2go. Onze naam zegt het al: wij maken kaarten. Nou ja, eigenlijk maken onze klanten de kaarten en wij helpen ze er een handje mee. We bestaan sinds 2006 en we hebben nu een team van 35 enthousiaste en gedreven medewerkers. We hebben een vriendelijke en open cultuur, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We zijn flexibel en altijd scherp op onze kwaliteit en klanttevredenheid. Alles draait bij ons om plezier, want wij worden blij van blije klanten!

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar plezier@kaartje2go.nl.