Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Semmie (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 05-03-2018

Semmie

Als onze nieuwe collega Front-end Developer help je Semmie om een nog beter platform te ontwikkelen voor onze klanten. En help je ons met de beste technieken een toegankelijk product te bouwen om beleggen zo simpel mogelijk te maken. Wij zijn het leukste en snelst groeiende platform voor online beleggen. Semmie is simpel beleggen, voor later. Speciaal voor ouders die willen investeren in de toekomst van hun kind.

Waarom jij belangrijk bent voor Semmie

We willen continu blijven verbeteren voor onze klanten en jij kan ons daarbij helpen! Jij bent van oorsprong front-end developer en hebt ervaring met React. Je wordt enthousiast van een dynamische omgeving waarin je ruimte hebt om te werken aan het uitbreiden en optimaliseren van het Semmie platform, samen met andere leden van het Scrumteam.

Voldoe jij aan onze wensenlijst?

Geloof je ook in continu verder leren en groeien? Wij ook! Voel je daarom niet geremd om ook je interesse te laten blijken als je niet alle onderstaande skills bezit.

 • Je hebt hbo+ werk- en denkniveau
 • Je hebt brede kennis van HTML, CSS en Javascript
 • Je wilt jouw ervaring met React.js en/of React Native toepassen
 • Ook jij ziet ervaring met jQuery niet als ervaring met Javascript
 • Jij wordt enthousiast van alle nieuwe ontwikkelingen op front-endgebied
 • Je bent professioneel in je denken en doen
 • Je denkt Agile en kent Scrum als ontwikkelmethodiek
 • Je spreekt vloeiend Nederlands, maar je kan je ook verstaanbaar maken in het Engels
 • Jouw communicatie is zorgvuldig en helder
 • Ervaring met iOS en/of Android development is een pre

Dit is wat je bij ons gaat doen

Wij staan nog aan het begin van de ontwikkeling van een betere versie van ons platform. Dit betekent dat je veel inbreng hebt. Je komt te werken in een scrumteam waarin momenteel 2 software developers, 1 designer en een business analist aan deelnemen. Dit zal in de nabije toekomst snel groeien. De nieuwe front-end collega is de eerste nieuwe aanwinst!

Momenteel leggen we een goede fundering. Denk hierbij aan een Dockerized autoscaling infrastructure bij AWS en de te ontwikkelen basis voor ons microservices platform. In de back-end gebruiken we veelal PHP, maar zijn niet bang een uitstapje te maken als we denken dat dit voordelen biedt voor ons platform. Op alle API’s die nu worden ontwikkeld ga jij straks onze React front-end bouwen.

Bij Semmie gaan we verder. We verwachten van jou natuurlijk een flexibele houding en je bent bereid je handen uit de mouwen te steken. We zijn nog maar net begonnen, daarom zijn er bij ons kansen genoeg om jezelf verder te ontwikkelen!

Ons aanbod

Wij bieden je alles wat je nodig hebt voor deze uitdagende functie. Ook helpen we jezelf verder ontwikkelen. Denk aan een marktconform salaris, 10% van je werktijd voor opleiding en ontwikkeling, onbeperkt aantal vakantiedagen, de mogelijkheid om conferenties te bezoeken, een omgeving waar je verder kan groeien en lachen met collega’s.

Salaris indicatie €38.000-€50.000 p.j.

Ben je geinteresseerd in deze interessante baan bij Semmie? Stuur dan ook je motivatie mee naar werken@semmie.nl om ons te laten weten wat jou geschikt maakt en waarom je bij Semmie wilt werken.