Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Slimme Frontend Developer bij Marketing Makers (Utrecht, nabij CS)

 • Geplaatst op: 06-02-2018

Marketing Makers

Heb jij passie voor web en frontend techniek? Wil je werken aan complexe online applicaties en sites? Gaat jouw hart sneller kloppen als je een complexe applicatie zo snel en vloeiend maakt dat iedere gebruiker er graag mee werkt? Wil je werken voor grote en aansprekende klanten als KPN, NS, Engie, Telfort of Sanoma Media? Laat dan deze kans niet schieten. Reageer nu op onze vacature voor Frontend Developer bij Marketing Makers in Utrecht.

Je werkt samen in een team van ervaren professionals en jonge talenten om marketeers te ontzorgen bij hun IT/campagne uitdagingen. Wij maken marketing persoonlijk én relevant en dat doen we door het ontwerpen en ontwikkelen van vernieuwende software . Hiermee helpen we bedrijven om de relaties met hun klanten te verbeteren. En daar is behoefte aan!

Functie Frontend Developer bij Marketing Makers

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de frontend van de verschillende websites, applicaties en communicatiemiddelen die we maken. Je bent in staat om de juiste technologische keuzes te maken en overlegt met de backenders over de beste oplossingen. Je hebt veel technische bagage en vormt daarmee een belangrijke sparringspartner voor de user interface designer en voor je collega frontender.

Bij ons ga je op zoek naar je eigen grenzen en die op het gebied van online en mobiele websites en webapps. En zodra je op die grenzen bent gestuit, ga je er met onze hulp overheen. Klanten waar we voor werken? KPN, NS, XS4ALL, Engie, Goede Doelen Loterijen en vele anderen. Kies voor Marketing Makers en grijp de kans om mee te groeien met een jong en innovatief bedrijf, wat ook nog eens gekenmerkt wordt door een prima sfeer en gezellige collega’s. En dit alles in hartje Utrecht.

Vacature eisen Frontend Developer bij Marketing Makers

Je neemt graag het initiatief, bent innovatief en hebt plezier in het uitvoeren van je vak en een passie voor internet. We verwachten dat je je verdiept hebt in de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied en de mogelijke toepassingen daarvan. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van kennis binnen ons bedrijf zeer belangrijk. Daarom zoeken we mensen die de drive hebben om zichzelf te ontwikkelen en beter te worden in wat ze doen.

Inhoudelijk:

 • Minimaal vier jaar werkervaring met maken van frontend development voor online applicaties
 • Minimaal vier jaar werkervaring met maken van visuele ontwerpen voor online applicaties
 • Aantoonbare kennis van HTML, (IT)CSS en Javascript
 • Aantoonbare kennis van frameworks als Angular.js, Vue.js, React.js
 • Je bent een teamspeler, gedreven, toont initiatief en kan goed zelfstandig werken
 • De Nederlandse taal is vereist

Opleiding:

 • Afgeronde opleiding HBO of WO multimedia design, Informatica of vergelijkbare opleiding

Taal:

 • Nederlands in woord en geschrift

Marketing Makers

Wij zijn Marketing Makers. We ontzorgen marketing en sales teams van abonnementsbedrijven, met online uitdagingen. Bedrijven kunnen bij Marketing Makers terecht voor het ontwikkelen van software voor marketing en sales van complexe producten zoals abonnementen.

Marketing Makers bestaat uit een multidisciplinair team, bestaande uit developers, designers en consultants. We maken software op het gebied van e-commerce, marketing tools en email marketing. Klanten van Marketing Makers zijn abonnementsbedrijven zoals KPN, NS, Sanoma Media en Engie. Ons kantoor ligt in het smalste en leukste restaurantstraatje van de stad.

Wat wij bieden

Wij bieden je een informele werkomgeving (20 collega’s) met veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Wij werken met een ontwikkelmodel waarbij maandelijks in een 1:1 gesprek bekeken wordt waar je kansen liggen en wat je groeimogelijkheden zijn. Hierdoor bieden we een duidelijke focus op zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling.

Secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke tertiaire extraatjes

 • Winstdeling
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding (o.b.v. openbaar vervoer)
 • Gezamenlijke lunch
 • Eigen zakelijke laptop
 • dagen vakantie (o.b.v. 40-urige werkweek)
 • tot 40-urige werkweek (in overleg)
 • Flexibele werktijden (starten tussen 8.15 en 9.30 uur)
 • Wekelijkse thuiswerkdag (in overleg)
 • Toffe werkplek (binnenstad Utrecht) + gemakkelijk met openbaar vervoer te bereiken (4 minuten lopen vanaf Utrecht CS)
 • Toffe klanten zoals KPN, Electrabel, Nederlandse Spoorwegen

Vragen of solliciteren naar functie User Interface Designer bij Marketing Makers?
Enthousiast? Wil je voor ons komen werken? Stuur je CV naar info@marketingmakers.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter van der Schaar, te bereiken op (030) 721 09 79 of via info@MarketingMakers.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!