Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij TDE (Eindhoven)

 • Geplaatst op: 19-03-2018

TDE

Ben jij bedreven in front-end ontwikkeling en wil jij de verantwoordelijkheid dragen voor een geweldige digitale ervaring binnen de sportwereld? Join us!

Over de functie

Je zorgt er met het TDE-team voor dat het digitale sportlandschap wordt verrijkt. Je helpt sportgerelateerde klanten met het benutten van de nieuwste technologische mogelijkheden voor maximaal effect online én tijdens bijvoorbeeld evenementen. Denk aan klanten als Ajax, Energiedirect.nl, Nationale-Nederlanden, Ziggo Sport en de Johan Cruyff Foundation.

Als frontender werk je aan websites en applicaties die we opzetten en doorontwikkelen. Concepten worden door jou uitgewerkt tot een perfect functionerend geheel, waardoor de eindgebruiker soepel door het totale proces wordt geleid. Je kunt met jouw inzicht, ideeën en expertise direct bijdragen aan het succes van de klant.

Waarom TDE?

Digitale sportmarketing is een ambacht. Niet voor niets leven we bij onze why: Getting you closer en vervolmaken we onze projecten volgens onze how: We craft digital connections in sports. Wij inspireren elkaar en zetten aan tot ondernemen vanuit grote impactvolle gedachtes met een bijzondere combinatie van sportmarketeers, developers, online marketeers, social media specialisten en creatieven.

Wanneer ben je een TDE’er?

Je bent een TDE’er als je houdt van sport. Met gevoel en passie voor alles wat digitaal is en ziet in een oogopslag wat een goede of slechte website, app, activatie of post is. Van half werk word je kriebelig. Je bent gepassioneerd over je vak en zet graag een stapje extra wanneer dit nodig is. Vanuit expertise en met een flinke dosis nieuwsgierigheid kijk jij naar nieuwe ontwikkelingen en deelt deze met TDE en Triple Double collega’s en klanten. Innovatie is onze gids naar de toekomst. Je bent gemotiveerd om jezelf intrinsiek te blijven ontwikkelen, vol energie en denkt na hoe dingen wél mogelijk zijn. Nee kan een antwoord zijn, maar we hebben altijd de mogelijkheden onderzocht en een passend alternatief. Je denkt constant na over kansen die we kunnen benutten met de expertise die we in huis hebben.

Je hebt een positieve instelling, door de passie voor je werk en klanten staat die glimlach aan op weg naar kantoor en samen met je teamleden haal je alles uit de mogelijkheden om het digitale sportlandschap in optima forma te benutten.

Voel jij je aangesproken? Misschien zoeken we jou dan wel.

Werken met je vaste teamgenoten

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het complete ontwikkelingsproces van een website. Van concept en design tot aan uitwerking, testen en nazorg. Je maakt deel uit van een gedreven team waar het leveren van kwaliteit voorop staat. Als front-end developer ontwikkel je de HTML, CSS en Javascript van onze internetprojecten. Je werkt samen met designers de vormgeving van de site uit tot een perfect werkende gebruikerservaring. Je ziet de voordelen van het inzetten van templates en kunt daarmee op een efficiënte manier het gewenste resultaat bereiken. Je zorgt ervoor dat de site of applicatie een optimale werking heeft op alle moderne devices en browsers.

Je ziet front-end als een echt vakmanschap en bent op de hoogte van de nieuwste frontend technieken en tools. Naast uitgebreide kennis van HTML, CSS en Javascript ben je ook bekend met Twig, Sass, GIT en Sketch en heb je oog voor vormgeving en interactie.

Als front-ender van TDE:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau.
 • Heb je een neusje voor innovatie en hoe dit toe te passen binnen de sportwereld.
 • Heb je een of meerdere jaren ervaring in front-end development.
 • Ben je enthousiast over het vak en overtuigd van je eigen kennis en kunde.
 • Heb je uitgebreide kennis van HTML, CSS en Javascript.
 • Ben je bekend met Twig, Sass, GIT en Sketch.
 • Heb je een drive om te blijven leren en ontwikkelen.
 • Snap je dat de wereld tegenwoordig op mobiel afspeelt en heb je hier dus ook volop ervaring mee en ideeën over.

En wat krijg je daarvoor terug?

 • Prima arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw kennis, ervaring en expertise.
 • Je wordt onderdeel van een team dat met een enorme passie werkt binnen een uniek digitaal bureau in de sport.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk naar eigen inzicht invulling te geven.
 • Volop mogelijkheden om jouw sportpaspoort (deze hebben we echt) van A (atletiek) tot Z (zwemmen) te vullen.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: the sky is the limit! We zijn aan het groeien en jij hebt de mogelijkheid mee te groeien in de richting die bij jou aansluit. Samen kijken we naar jouw ambities en bepalen hoe we deze kunnen verwezenlijken. Daarnaast is er volop ruimte voor je ideeën en ondernemerschap. Heb je een topidee voor een nieuw concept? Dan gaan we daar voor!

Wij hebben veel zin om je te ontmoeten. Een klassieke sollicitatiebrief is niet nodig, we vinden het vooral belangrijk om te weten waarom jij zo goed past bij ons en in deze rol en zien graag aan de hand van voorbeelden of een portfolio welke kennis en ervaring je al hebt. Mocht je meer willen weten of willen solliciteren, mail dan naar jobs@tde.nl.

Bij acquisitie naar aanleiding van deze vacature, ga je als recruiter akkoord met het doneren van €100,- aan Fonds Gehandicaptensport of de Johan Cruyff Foundation.