Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature webdeveloper bij Hamaka (Utrecht)

  • Geplaatst op: 25-03-2018

Hamaka

Wij zoeken per direct een Allround webdeveloper.

Van frontend naar backend en alles daartussen. Je bent geïnteresseerd en bedreven in weboplossingen die werken! Of het nou gaat om kleine lokale projecten of complexe webtrajecten (voor bijvoorbeeld UMC Utrecht, BP, KLM en Vitens). Je hebt een eigen blik. Je doet het goed en je houdt het simpel. En je gaat net zo lang door tot je de oplossing hebt.

In de aanbieding

Leuke klussen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. We geven je de ruimte voor je eigen ideeën en nieuwe technieken. De sfeer is goed, de lunches uitstekend. We nemen iedereen geregeld mee op bijzondere bedrijfsuitjes én we betalen je een marktconform salaris.

Dit ben jij

  • Je hebt ervaring met PHP / MySQL (of nog beter: met SilverStripe)
  • Je hebt ervaring met HTML5, CSS en Javascript
  • Je hebt ervaring met Git
  • Je signaleert zelfstandig problemen en komt met oplossingen
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je bent een communicatief type dat lekker draait in teamverband
  • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig

Wie zijn wij

Hamaka is een Utrechts bureau, sterk in functioneel ontwerp en webtechniek. We zijn altijd op zoek naar groei en verbetering, betrokken en hebben een eigen visie. In de communicatie zijn wij informeel en praktisch.

Dit zeggen je collega's over Hamaka

Geen accountmanagers die aan je mouw trekken, maar betrokken eindbazen. Leuke opdrachtgevers waarmee je sámen aan de oplossing werkt. Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen. Uitdagende collega’s op Runkeeper, Strava, poules met het EK/WK en natuurlijk de Wie-is-de-Mol poule.

Zoeken wij jou?

Mail dan je motivatie en CV naar: jochem@hamaka.nl. Met vragen kun je terecht bij Jochem, 030 890 3232.

Hamaka, Wittevrouwensingel 99, 3514 AM Utrecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.