Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Webdeveloper met framework kennis bij Verzameld Werk (Vaassen)

  • Geplaatst op: 27-03-2018

Verzameld Werk

Verzameld Werk heeft voor haar locatie in Vaassen een vacature voor een zelfstandige junior of medior Webdeveloper - Fulltime/Parttime.

Wij zoeken per direct een nieuwe collega die een lange termijn relatie wil aangaan met ons en onze klanten.

Wat ga je doen als Webdeveloper?

Als Webdeveloper ben je bij ons verantwoordelijk voor het bouwen, uitbreiden, onderhouden en (door)ontwikkelen van websites en (mobiele) applicaties op maat voor verschillende klanten. Je zorgt dat de websites van onze klanten optimaal worden ingericht, zodat de klant een zo hoog mogelijke conversie behaalt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de technische implementatie van verbeterpunten aan de websites. Je volgt de resultaten op en stuurt waar nodig bij. Het verbeteren van SEO van bestaande en nieuwe websites hoort ook bij je werk. Het aangaan van een persoonlijke relatie met je naaste collega’s en onze klanten is daarbij zeer belangrijk, net als goede contactuele vaardigheden.

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan met Symfony, Composer, NPM, Git, PHP, Sass, Bootstrap en MySQL;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Zelf startend zijn en een proactieve houding hebben;
  • Praktisch ingesteld zijn, durven aanpakken, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen;
  • Kennis en inzicht in hoe de verschillende development activiteiten zich met elkaar verhouden.

Wat biedt Verzameld Werk jou?

Een leuke baan met veel afwisseling en uitdaging in een informele ongedwongen sfeer. De mogelijkheid om echt persoonlijk bij te dragen, te leren en ontwikkelen, kennis te delen en deel uit te maken van een professioneel, collegiaal team. Dit, naast volop ruimte om verschillende projecten van begin tot eind te begeleiden, eigen inbreng en initiatief te tonen en je persoonlijk te ontwikkelen. En natuurlijk een prima salaris.

Over Verzameld Werk

Wij zijn Verzameld Werk uit Vaassen in Gelderland. Wij zijn een strategisch marketingbureau en werken voor grote en kleine internationale klanten en merken zoals Volvo Trucks, Nijhof-Wassink en Lightronics. Wij bedienen onze klanten met optimale kennis en service. Ons team bestaat onder meer uit online marketeers, art directors, copywriters en developers.

Solliciteren op de functie van Webdeveloper

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.