Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer (junior/medior) bij De Voorhoede (Amsterdam/Rotterdam)

  • Geplaatst op: 09-05-2018

De Voorhoede

Amsterdam - Rotterdam 36–40 uur per week

We zoeken developers in Amsterdam, waar ons hoofdkantoor staat, en in Rotterdam. Daar werken we vanuit het kantoor van Hike One. Woon je in de buurt van Delft? Dan hebben we ook goed nieuws! In 2019 openen we in die stad namelijk ook een kantoor.

Liefde voor het web.

Dan hebben we het over technologie én over de gebruikerservaring. Snel, voor iedereen beschikbaar, prettig om te gebruiken. En leuk om te maken. We helpen elkaar daarmee, want werken en leren gaan bij ons hand in hand. Zo blijven we een hecht team, met dezelfde waarden, zodat we bij grote en kleine klanten altijd een sterk eindresultaat neerzetten.

Denk je dat dat bij je past?

Wij zoeken een front-end developer met liefde voor het vak

Jij bent

verliefd op het web. Als iemand begint over een native app, zeg jij PWA. Je bent ook verliefd op de gebruiker: zie je een design voor desktop, dan vraag je om de mobiele versie. Je beheerst gebruikelijke tooling om een development-omgeving op te tuigen — zoals een CSS preprocessor, module bundler, npm — en daarbij heb je ervaring met bijvoorbeeld React of Vue. Je vindt het leuk om regelmatig van project te veranderen, te werken met nieuwe technologie, in een agile team met designers en backenders. Daarnaast deel je graag wat je hebt geleerd. Maar het belangrijkste voor jou is succesvol samenwerken met je collega’s én met de klant aan een gaaf product.

Wij bieden

je de uitdaging om voor grote en kleine klanten het beste uit jezelf te halen. Je staat schouder aan schouder met een doorgewinterd team van eersteklas front-end specialisten. Je werkt aan technische prototypes, style guides, kleine en hele grote websites, progressive web apps en one-of-a-kind gebruikersinterfaces. We geven ruim baan voor eigen initiatief, en de tijd om je te ontwikkelen. Dat doen we vrijdags op kantoor met in-huis trainingen, talks en meetups, en via een leerbudget dat je vrij besteedt. We bieden een leuke werkplek met fijne opt-ins zoals massage, mariokartcompetitie en een borrel aan het eind van de week.

Aarzel niet!

Solliciteer meteen