Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Luminis (Rotterdam)

  • Geplaatst op: 14-05-2018

Luminis

Werken in de regio Rotterdam met de beste Front-end developers?

Heb jij een goede beheersing van meerdere JavaScript frameworks en de bijbehorende tools om te bouwen, testen en ontwikkelen? Wil je werken in een enthousiast team van ervaren mensen? Als Front-end developer druk je je stempel op onze projecten. We maken mooie digitale producten met webtechnologie, IoT en mixed reality. 

Zo werkt het bij ons

Je werk is een groot deel van je leven, dus het moet ook wel leuk en uitdagend zijn. Luminis werkt vanuit zelfstandige kernen van rond de 30 medewerkers die informeel met elkaar omgaan. Je kent je collega’s dus echt en we vinden het naast het werk ook leuk om eens iets anders te doen, zoals een whisky-proefavond of game-night. We zijn geen strak geleide organisatie, maar een organisatie waar initiatief wordt gewaardeerd. Je maakt je eigen carrière, je eigen keuzes en neemt daarvoor verantwoordelijkheid.

Werken voor Luminis betekent de lat hoog leggen voor jezelf. We zeggen niet voor niets: “We aim to be the best at what we choose to do, and to be famous for it”. We vinden dat we dat aan onze klanten verplicht zijn. Bovendien delen we onze kennis, bijvoorbeeld door te spreken op conferenties, via ons jaarlijkse DevCon event, of het actief bijdragen in Open Source projecten.

We werken aan in-house projecten, maar soms ook met tijdelijke detachering. Er zijn projecten binnen de eigen kern, maar vaak ook in nauwe samenwerking met andere kernen. Zo werken we samen met onze kern in Arnhem op het gebied van UX en IoT, met Luminis Technologies op het gebied van Cloud-platforms, en met Amsterdam op het gebied van Profiling & Recommendation.

Qua werk vinden we het prettig om echt samen op te trekken, dus meer een partner te zijn dan een leverancier. Veelal doen we “gewoon” opdrachten, maar regelmatig is er een joint venture. We willen echt zichtbare waarde leveren en geloven in transparantie. Uiteraard staat Agile werken, met name Scrum, bij ons daarom hoog in het vaandel.

Herken jij je hierin?

Je onderzoekt graag nieuwe techniek en deelt je enthousiasme. Je kent je weg in het wilde westen van het front-end-wereldje. Of het nou gaat om javascript-frameworks als Angular, React of Vue, of over build-tooling als Webpack, je houdt de ontwikkelingen bij. Je hebt interesse in waar het web op de langere termijn naartoe gaat en duikt in nieuwe onderwerpen als Web Assembly, Web Workers of nieuwe browsers voor mixed reality.

Bij projecten maak je leesbare, testbare en schaalbare code. Je weet hoe je met de juiste animaties mensen aangenaam kunt verrassen, zodat het product een feestje wordt voor de mensen die het gebruiken. Je hebt ervaring in enkele javascript-frameworks en kunt het team adviseren over de beste keuze hierin voor het project.

Je kennis en ervaring

  • Een ondernemende geest;
  • Een hbo- of academisch denkniveau;
  • Meerdere jaren ervaring in het ontwikkelen van front-end-applicaties;
  • Kennis van design patterns die vaak in de front-end-wereld voorkomen (denk aan Observables of Modules);
  • Kennis van standaarden voor ECMAScript, HTML, CSS en SVG;
  • Ervaring in het maken van unit tests en end-to-end tests;
  • Interesse in het maken van wireframes en gevoel voor graphic design.

Kortom

Ben je op zoek naar een organisatie waar alles strak is geregeld, waar groeipaden zijn uitgewerkt, waar je tegen je “baas” op moet kijken, waar je weken vooraf weet wat er gaat gebeuren, of waar je in maatpak rond zal lopen, dan is Luminis absoluut niets voor jou. Maar als je echt zelf aan het roer wilt staan, je eigen verantwoordelijkheid neemt, en het prettig vindt om te werken in een uitdagende, soms onvoorspelbare omgeving, en bovendien je aantoonbare ervaring aansluit bij wat we nodig hebben dan zetten we de koffie of thee vast voor je klaar.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alex Hoeksma, alex.hoeksma@luminis.eu.