Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End developer bij Nedap (Groenlo)

  • Geplaatst op: 15-05-2018

Nedap

Tweeënhalf jaar geleden is Floor (https://www.floorhelpt.nl/) begonnen als een spin-off van Nedap Healthcare. We zijn Floor gestart, omdat we zagen dat de behandelmanier van mensen met diabetes type 2 beter kon. Met Floor helpen we nu mensen met diabetes type 2 bij het veranderen van hun oude levensstijl naar een gezonde levensstijl.

Door middel van professionele online coaches (wij noemen ze mentoren) begeleiden we mensen met diabetes type 2 bij het veranderen van hun levensstijl. Door dit online te doen maken we de begeleiding laagdrempeliger en kunnen we de aandacht van de mentoren naar de juiste cliënten sturen.

We zijn bewust met een klein team begonnen, maar nu zijn we op zoek naar een ervaren frontend ontwikkelaar om ons team in Groenlo te versterken.

De positie is initieel on-site (we kunnen je helpen met je verhuizing), omdat je - zeker in het begin - het product moet leren kennen. Echter, zoals met iedere Nedap job, bepaal jij hoe je werkt. Dus als je wilt en het goed voelt, dan is het een optie om ook remote aan Floor te werken.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een ervaren frontend ontwikkelaar, die zijn weg weet te vinden door het gehele frontend landschap. We bedoelen hiermee; iemand die veel ervaring heeft met HTMLSCSS/LESS en Javascript.

Hierbij is ervaring niet gedefinieerd door jaren werkervaring, maar door het leveren van kwaliteit. We werken met React, Redux en WebRTC om Floor interactief te maken en dus is ervaring met deze frameworks zeker een plus. Heb je toevoegingen? Mooi, we zoeken altijd naar manier om ons product te verbeteren of om zelf van te kunnen leren.

We zijn overigens niet op zoek naar een "rockstar developer" of een "superheld". Maar als je jezelf ziet als een persoon met een sterk gevoel voor eigenaarschap, een open mindset, het lef om vragen te stellen en een attentvriendelijk en prettige persoonlijkheid, dan zul je je snel thuisvoelen binnen het team.

Het goed beheersen van de Engelse taal wordt gezien als een pluspunt, aangezien het team vrij internationaal is.

Wat kun je verwachten?

Jij bepaalt wat aan je gaat werken en hoe, dus eigenlijk ziet iedere dag er anders uit. Je zult een groot deel van je tijd werken aan het verbeteren van bestaande functionaliteiten of aan het bouwen van nieuwe functionaliteiten. Dit doe je samen met je team, onze designers of alleen.

Een groot deel van ons werk wordt gedaan vanuit ons groenevriendelijke en open kantoor in Groenlo. We hebben hier een goede bak koffie en een heerlijk restaurant waar je kunt lunchen (of niet). Maar jij beslist uiteindelijk hoe je werkt. Vanuit je eigen huis, ons kantoor, een co-working space, you name it.

We verwachten niet dat je op specifieke of structurele tijden aan het werk bent, maar wel dat je kwaliteit levert tijdens deze uren. Zo kun je, wanneer je weer naar huis gaat, rust pakken en genieten van je leven.

Klinkt dit goed? Okay, let's talk. We kijken er naar uit!

En nu?

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar Theo du Plessis via sollicitaties@nedap.com. Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure. Voor vragen kun je contact opnemen met Theo: +31 615 210 743.