Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end ontwikkelaar bij Luminis (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 25-05-2018

Luminis

Word jij de nieuwe front-end ontwikkelaar bij Luminis Amsterdam?

Een schets van onze front-end ontwikkelaar-positie

Als front-ender ben je verantwoordelijk voor het bouwen van goed bruikbare producten. We werken veel aan herbruikbare componenten, bijvoorbeeld voor Angular, maar ook voor React. Uiteraard kun je heel goed omgaan met zaken als CSS/Sass/Less, HTML5, npm, Grunt, webpack en Jest, en weet je een prima dashboard te maken. Daarnaast verwachten we dat je constant uit kijkt naar betere technieken om goede producten te bouwen.

Onze werkzaamheden zijn divers, van apps met Ionic of React Native tot SPA’s met Angular. Omdat we veel met data werken is het handig als je ervaring hebt met bibliotheken die grafieken en andere data visualisaties maken. Denk hierbij aan D3, maar ook aan implementaties als C3.js, amCharts, of misschien ken je zelf wel betere bibliotheken.
Omdat we veel in teams werken komt het ook voor dat je af en toe wat activiteiten aan de back-end doet. Onze basis architectuur is een voorkant gekoppeld via REST aan de achterkant. Onze back-end applicaties zijn vaak geschreven in Java in combinatie met Spring Boot. Het is dus handig als je zelf Spring controllers kunt maken in Java of als je het niet erg vindt om zelf een database op je machine te zetten zodat je samen met back-enders succesvolle projecten kunt uitvoeren.

Onze wensen wat betreft de achtergrond van onze nieuwe Front-end ontwikkelaar?

  • Ervaring met Javascript frameworks zoals Angular en Vue.js;
  • Ervaring met React library;
  • Ervaring met taskrunners zoals Gulp, Grunt of Webpack;
  • Ervaring met package managers zoals npm of Yarn;
  • Kennis van Responsive design;
  • Ervaring met SCRUM en andere projectmethodologie;
  • Ervaring met versiebeheer systemen: Git e.d.
  • HBO werk- en denkniveau. Het spreekt voor zich dat een geniale autodidact ook meer dan welkom is!

Wat je ervoor terug krijgt?

Een gezellig, intiem team waar je persoonlijk benaderd wordt. Projecten in overleg, met aandacht voor jouw leerweg en ambitie. Een bijzondere werkplek in een voormalige suikersilo, een dagelijkse lunchwandeling, vers fruit en goeie koffie. Flexibiliteit, zelfstandigheid en ondernemerschap. Uitdagende arbeidsvoorwaarden – die we natuurlijk graag toelichten in een kennismakingsgesprek. En dat alles binnen een grotere organisatie, waar regelmatig te gekke, inspirerende evenementen georganiseerd worden – en teamuitjes niet op de laatste plek staan. Do we need to say more?

Reageren?

Nieuwsgierig geworden? Stuur dan een mail naar annemarie.schafer@luminis.eu. We zien je bericht graag tegemoet!