Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end developer bij Centraal Beheer Achmea (Apeldoorn)

  • Geplaatst op: 12-07-2018

Achmea

De functie

Houd je ervan om jouw werk zo snel mogelijk aan de klant te laten zien? Bij Centraal Beheer zijn we continu op zoek naar top ontwikkelaars om onze scrumteams te versterken. Heb jij ervaring met HTML, CSS, Angular & Sitecore? Wij bieden je een relaxte jonge, dynamische omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar iedere dag werkt aan vernieuwing en verbetering van centraalbeheer.nl.

We zijn op zoek naar developers die ons merk komen verbeteren. Je ontwikkelt als onderdeel van een multidisciplinair team mee aan de website van Centraal Beheer, www.centraalbeheer.nl. Hier zijn jij en je teamgenoten verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van de meest bezochte verzekeringswebsite van Nederland.

Het profiel

Jij:

  • Hebt minimaal een HBO diploma (liefst binnen de informatica)
  • Hebt aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring in het ontwikkelen van front-end code voor websites. (HTML, CSS, javascript en Angular)
  • Bezit de kennis van sitecore
  • Weet wat er speelt en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied
  • Bent proactief en vindt het leuk om te verbeteren en veranderen

Jouw afdeling

  • Je werkt samen met een dedicated scrumteam aan een onderdeel van de Centraal beheer website. Samen met de 10 andere scrum teams bouwen we aan de centraalbeheer.nl. In deze scrumteams zijn veel disciplines vertegenwoordigd, van marketeer tot .NET specialist
  • Automatisch testen en deployen middels VSTS en MRM. Je bent nauw betrokken hoe onze klanten de website gebruiken en werkt aan verbetering daaraan.
  • Om dit goed begeleiden werken met SAFe en hebben we ieder kwartaal een PI-event om alles goed op elkaar af te stemmen. Om zoveel mogelijk kennis met elkaar te delen neem je 1 keer in de 3 weken samen je collega’s deel aan de front-end dag waar je met elkaar de laatste trends en innovaties bespreekt in je vakgebied. Ook is er ruimte voor technische vraagstukken.

Wij bieden

Een gave baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een werkweek van 36 uur, eindejaarsuitkering, vakantiegeld en winstdeling. De salarisrange ligt tussen de € 3753,- en € 5224 per maand. De functie heeft als standplaats Apeldoorn. 4x9 en thuiswerken is in overleg mogelijk.

Groei en ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Je creëert je eigen groeipad. Centraal Beheer bied je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen.

Solliciteren en meer weten?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jolanda van Roon, Corporate Recruiter IT op 06-27087554 (WhatsApp of bellen) of solliciteer direct. Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair.

Benieuwd wat onze eigen developers vinden van werken bij Achmea bekijken dan onze video.