Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Junior Front-End Developer (Traineeship) bij Humanoids (Rotterdam)

  • Geplaatst op: 18-06-2018

Humanoids

We zoeken…

afgestudeerd talent voor ons unieke Front-End Development Traineeship programma.

Functieomschrijving

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van hoogopgeleid talent. Met onze UX & Development Traineeships geven we juniors de beste & leukste start van hun carrière.

Momenteel zoeken weer weer nieuwe talenten voor ons unieke Front-End Development Traineeship programma wat start op 1 augustus 2018.

Wat is het Humanoids Front-End Traineeship?

Het traineeship is speciaal ontwikkeld voor hoogopgeleiden die vaak (nog) iets te weinig praktische development skills hebben, maar wel ontzettend veel talent en drive. Die talenten ontwikkelen zich in 18 maanden tot ervaren developer.

De nadruk binnen het Development Traineeship ligt op front-end development met gebruik van de modernste technieken, zoals React, Redux & REST. Omdat wij veelzijdige developers kweken, raken we alle disciplines aan. Dat betekent dat je ook belangrijke dingen meekrijgt van back-end development en mobile / app development. Je kunt zo als developer het gehele spectrum overzien en je werk beter doen.

Het traineeship bestaat uit een korte Post-Master waarin je je praktische development skills operationaliseert en verschillende periodes intern bij bedrijven. Daarmee krijg je een goed beeld van wat de digitale industrie je te bieden heeft. Tegelijk komen we iedere week samen en wordt je door onze seniors actief gecoacht. Na het traineeship kun je in dienst bij 1 van onze partners of vol vertrouwen de arbeidsmarkt op.

Met andere woorden: Dit traineeship draait om jou en is industrie-breed. Geen enkel bedrijf wat "normale" development posities aanbiedt geeft zoveel aandacht aan het coachen van juniors als Humanoids. Het alternatief is een development traineeship bij een bedrijf intern. Dan leer je echter alles over dat ene bedrijf, het werken als developer bij dat bedrijf en ga je na je traineeship een paar jaar bij datzelfde bedrijf werken (boring!).

Meer informatie en inschrijven

Voor meer info kijk je op onze website https://humanoids.nl/ (en daar kun je je ook inschrijven).

Functie-eisen

  • Je hebt enorme front-end development ambitie.
  • Je bent hoogopgeleid. En sociaal vaardig.
  • Je beschikt over een serieuze dosis logisch denkvermogen.
  • Je bent relevant opgeleid, of kunt ons overtuigen dat je opleiding voldoende relevant is voor het vak van Developer.
  • Als je al werkervaring hebt als developer: max. 2 jaar.
  • Je woont in de randstad.