Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end Developer bij Curious Inc (Hengelo)

 • Geplaatst op: 31-08-2018

Senior Front-end Developer Met ervaring in SaaS producten
Hengelo, Fulltime (40 uur)

Functieprofiel Als Senior Front-end Developer bij Curious Inc. ga jij aan de slag met de front-end van ons SaaS-platform Dation. Je hebt een goede beheersing van HTML en CSS en je voelt je als een vis in het water met Javascript. Bij Curious Inc. help jij mee om een keuze te maken voor de juiste tech stack. Daarom wil Curious Inc. ook graag dat je een gedegen kennis hebt van frameworks en de voor- en nadelen van elk tegen elkaar op kunt wegen. Samen met onze UX/UI designer Philip zorg je voor de nieuwe look-and-feel van Dation. Aan jou de verantwoordelijkheid om de front-end kennis binnen Curious Inc. in te richten en verder uit te breiden op de lange termijn. Met jouw front-end development capaciteiten ga jij niet alleen voor de looks, maar ook voor stabiliteit en schaalbaarheid. De komende jaren wil Curious Inc. de producten verder uitbreiden en internationaal uitrollen.

Verantwoordelijkheden

 • Opzetten en ontwikkelen van de nieuwe user interface
 • Zorgen dat de interface responsive en high performant is
 • Opleiden van teamgenoten in hun front-end skills
 • Jouw code is goed gedocumenteerd om andere ontwikkelaars te laten inspringen terwijl Curious Inc. groeit

Wij vragen

 • Meerdere jaren ervaring als front-end ontwikkelaar
 • Ervaring met ontwikkeling van SaaS producten is een pré
 • Ruime beheersing van HTML, CSS en JavaScript
 • Goede ervaring met aanvullende (SPA) frameworks, zoals React, Angular of Vue is een must
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met automatisch testen is een pré
 • Ervaring met continuous integration / deployment is een pré
 • Ervaring met PHP, Symfony, Git of Docker is een pré
 • Een HBO of WO opleiding met ICT achtergrond is een pré

Wij bieden

 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden met veel ruimte voor eigen inzicht, de keuze ligt bij jou.
 • Een goede balans in werk en privé
 • Pensioenbijdrage
 • Platte organisatie met meerdere nationaliteiten waar vragen stellen en kennisdeling wordt aangemoedigd
 • Gezamenlijke lunch
 • Een start-up sfeer in een gevestigde organisatie
 • Team-uitjes, Game Nights, Creative Fridays, vrijdagmiddagborrels en meer
 • SCRUM/Agile werken

Bedrijfsomschrijving

Curious Inc. werkt aan state of the art producten voor mobiliteit en logistiek. Daarvoor creëren zij telematica en dataoplossingen die het leven en werken vergemakkelijken. Het streven is om samen met haar klanten en partners technologie in te zetten voor een duurzame en leefbare wereld. Daaruit zijn drie succesvolle business initiatieven ontstaan: Dation, Greenstart en 'Project X'. Met 24 collega's wordt dagelijks gewerkt aan de verbetering van de producten. De missie is om in niches marktleider te zijn met duurzame mobiliteitsconcepten en een hoofdrol spelen met planningssoftware voor rijscholen, rijgedrag coaching en Asset Management. Dit met als doel om met de oplossingen wereldwijd de beste te zijn.

Het Dation Dashboard is een slimme en complete applicatie waarmee het plannen, factureren en administreren voor ruim 3400 rijschoolhouders simpel wordt. Het team werkt voortdurend aan optimalisatie en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.
Greenstar meet en analyseert rijgedrag en geeft organisaties en bestuurders statistieken, cijfers, maar ook de middelen om rijgedrag daadwerkelijk te verbeteren. Met een uniek duurzaamheidsprogramma verwezenlijkt deze applicatie structurele besparing.

Project X is een applicatie die wordt ontwikkeld voor het monitoren van logistieke processen van producten. Wat er precies gaat gebeuren en welke uitdagingen er liggen vertellen we je graag persoonlijk.

www.curious-inc.com

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Curious Inc. gevraagd te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in strategie en organisatieontwikkeling en verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de Senior Front-end Developer. Neem voor meer informatie contact op met Rik Schrijver van Siebert & Wassink. Of solliciteer via de website van Siebert & Wassink.
t: 053 - 480 35 50
m: 06 - 2155 4491
e: schrijver@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl