Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end Developer bij E-sites Caribbean (Curaçao)

 • Geplaatst op: 14-08-2018

De wereld van de technologie ontwikkelt zich in een razend snel tempo. Deze nieuwe technieken houden ons bij E-sites Caribbean scherp, gedreven en gepassioneerd. Ons hart gaat sneller kloppen van het toepassen van nieuwe, bewezen technieken, passend bij de vraag van de markt en soms dat ene verrassende stapje meer.

Digitale oplossingen beter, sneller en makkelijker maken zijn de belangrijke uitgangspunten van ons werk, elke dag weer. Hiervoor hebben we naast goede tools ook fantastische mensen nodig. Mensen met verstand van zaken; die het belangrijk vinden om het verschil te kunnen maken. Mensen die consequent succes willen creëren. En dit succes creëren we niet zonder slimme developers. Developers die steeds maar weer bedenken hoe we nieuwe functionaliteiten kunnen bouwen, hoe we de technologie en gebruiksvriendelijkheid kunnen verbeteren en de juiste tools op de beste manieren kunnen inzetten. Developers die onze klanten adviseren over verbetering van performance en schaalbaarheid. Samen zorgen we voor de beste aanpak; met meetbare verschillen als eindresultaat.

Wat ga je doen?

Primair ben je verantwoordelijk voor de front-end development van de projecten en de kwaliteit van de opgeleverde front-end. Echter, samen met het team ben je verantwoordelijk voor het complete ontwikkelingsproces van een website of online applicatie. Van concept en design tot aan uitwerking, testen en nazorg. Het leveren van kwaliteit staat daarin voorop. Daarnaast begeleid je inhoudelijk ook junior front-end developers of stagiairs.

 • Je werkt in een multi-disciplinair team van 8-10 developers en marketeers samen aan de ontwikkeling van maatwerkoplossingen middels de scrum-methodiek;
 • Je vertaalt vragen en wensen van onze klanten naar een (front-end) oplossing;
 • Je ontwikkelt de HTML, CSS en JavaScript van onze projecten;
 • Je werkt samen met onze (interactie) designers de responsive vormgeving uit tot een perfect werkende gebruikerservaring;
 • Je zorgt ervoor dat de website een optimale werking heeft op alle moderne devices en browsers;
 • Je bent niet bang om de leiding te nemen als je vindt dat iets beter kan;
 • Je deelt actief jouw kennis met collega’s en helpt hiermee het team verder ontwikkelen.

De skills die wij vragen:

 • Je houdt wel van een uitdaging en je kunt bewijzen dat je uitdagingen aan kunt;
 • Je begrijpt versiebeheer, zowel Git als Subversion;
 • Je hebt ervaring met het maken van mobile (web) apps o.b.v. platforms zoals Ionic;
 • Je bent trots op je werk en je staat open voor feedback;
 • Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Je deelt ons enthousiasme voor het vak en je bent overtuigd van je eigen kennis en kunde. Ondanks deze overtuiging heb je een drive om te blijven leren en ontwikkelen;
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als een front-end developer in een vergelijkbare omgeving;
 • Je ziet front-end development als een echt vakmanschap en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste front-end technieken en tools;
 • Het is een enorme pré als je zelf al ondernemer bent geweest door het opzetten van een eigen website, app of concept.

Persoonlijkheid

Je weet nu wat wij qua skills verwachten, maar jouw persoonlijkheid is net zo belangrijk voor ons! We hopen dat jij net als ons houdt van een lolletje op z’n tijd en van een stevig potje tafeltennis. We werken allemaal hard aan toffe projecten en wanneer nodig gaan we voor de extra mile. We verwachten dat jij net zo gedreven bent als wij.

Dit mag je van ons verwachten

Je gaat aan de slag voor gave klanten zoals Dammers, Curinde, Surinam Airways, Cpost, Kooyman, Overheid van Curaçao, Assuria Verzekeringen, Kuldipsingh en Kersten. Uiteraard bieden we jou een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en je komt te werken in een dynamische en internationale werkomgeving.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar de afdeling recruitment.
Weet je genoeg en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan via de website van e-sites Carribean.