Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature voor Junior en Senior Frontend developers bij Learnbeat (Leiden)

  • Geplaatst op: 31-08-2018

Junior en Senior Frontend developers:

Learnbeat is op zoek naar frontend developers.

Bouw mee aan de toekomst van digitaal leren in Nederland en daarbuiten!

Op weg naar 1.000.000 gebruikers

Learnbeat is hard op weg om dé digitale leeromgeving van Nederland te worden. Sinds Learnbeat bestaat zijn we erin geslaagd ieder schooljaar te verdubbelen. Daar zijn we trots op, maar we zijn van plan dat nog even vol te houden. Dat betekent dat we binnenkort 1 miljoen scholieren en studenten gaan bedienen. En 1.000.000 gebruikers betekent bijvoorbeeld 400 beantwoorde opgaven. Per seconde. Wij zoeken mensen die hier niet nerveus van, maar enthousiast van worden.

Ontwikkelen met impact

De wereld kent grote uitdagingen. Als developer heb jij de unieke vaardigheid om dingen te maken en zaken in beweging zetten. Wij zoeken developers die hun vaardigheden willen inzetten voor een betere wereld. In een team dat die overtuiging en doelstelling met je deelt en in een omgeving waarin je met vertrouwen kunt ontwikkelen. Hiervoor hebben we een moderne ontwikkelomgeving gebouwd, gebaseerd op Gitlab met continous integration en continuous deployment. Natuurlijk doen we code reviews, leerzaam voor zowel reviewer als reviewee. Ook hebben we geautomatiseerde tests, die naast code style ook de werking van functionaliteit continue testen.

Wie ben jij?

Je bent leergierig en enthousiast. Je hebt een passie voor onderwijs en ervaring met programmeren in Javascript. Je neemt initiatief en probeert zelfstandig tot de beste besluiten te komen en acties te komen. Daarbij denk je in oplossingen in plaats van problemen.

Wat ga je doen?

Als frontend developer ontwikkel je mee aan onze progressive web app Learnbeat. Bij ons ga je aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe features (van voorstel tot gepolijst eindresultaat). Ook ondersteun je ons supportteam bij het oplossen van door gebruikers gemelde problemen. Je werkt samen met de rest van het ontwikkelteam om Learnbeat in het algemeen te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan code reviews. Ook maak en onderhoud je documentatie rond features en configuratie om je collega's tijd te besparen.

Interesse?

We leren je graag kennen! Solliciteer direct digitaal of neem bij vragen contact op met Frank van Rest via frank@learnbeat.nl of @frankvanrest. Bellen kan uiteraard ook, Frank van Rest is te bereiken op 06 28 85 91 40.

Solliciteer nu

Wat wij je bieden

Bij Learnbeat werk je in een jong en enthousiast team aan innovatieve digitale lesmethodes voor het voortgezet onderwijs. Je krijgt de kans om echte impact te hebben in een uitdagende, snel veranderende en maatschappelijk relevante markt. Binnen jouw functie heb je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het onderwijs en leerlingen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Naast een marktconforme beloning, bieden we je een functie met veel eigen verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om flexibel te werken. Part-time werken is mogelijk. Je krijgt de kans om mee te groeien met ons bedrijf in verantwoordelijkheden en beloning en je geeft daarmee vorm aan je eigen toekomst. Ons kantoor vind je in Leiden, we werken daar vanuit een voormalige textielfabriek, een inspirerende en energieke omgeving.