Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End Developer bij Drukwerkdeal.nl (Deventer)

 • Geplaatst op: 20-09-2018

Drukwerkdeal.nl

Geniet jij van het ontwikkelen van een geweldige user experience en slimme, nieuwe features? Voor de development afdeling van Drukwerkdeal.nl zoeken wij een ervaren Front-End Developer (React).

32-40 uur · Keulenstraat 4, DEVENTER

Je wordt bij ons onderdeel van één van de vijf scrum-teams. Samen zijn jullie functioneel eigenaar van een deel van de klantervaring. Dit kunnen marketing en conversie topics zijn, maar bijvoorbeeld ook grafische processen, editors en onze back-office. We maken zoveel mogelijk herbruikbare componenten, zodat jij je kunt focussen op nieuwe, innovatieve features. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, daarom is er veel ruimte om de nieuwste technologie en architectuur toe te passen teneinde tot een duurzaam platform te komen.

Wat je kunt verwachten?

Nadat jullie vorige week de nieuwe design editor (soort van Photoshop) succesvol hebben gereleased, begint vandaag een nieuwe sprint. Samen met Martien, product owner, is bepaald dat jullie de komende tijd gaan werken aan ‘multiple design upload’. UX designer Kris heeft al een design gemaakt en collega (front-end) developers Mitch en Bjorn hebben ook ideeën. Tijdens een potje planning poker bepaal je samen met je team wat jullie gaan ontwikkelen en over twee weken willen presenteren. Nadat jullie ideeën hebben opgedaan tijdens een potje Mario Kart is het tijd om echt aan de slag te gaan, let’s go!

Jij bent

 • een front-end developer met ruime ervaring in React. Javascript kun je dromen;
 • ook bekend met Node.js, Git en natuurlijk HTML, CSS en SASS;
 • een front-end developer in hart en nieren, maar je begrijpt ook back-end processen;
 • tot slot kun je ons alles vertellen, of ben je geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen binnen front-end development.

Het team

De afdeling Development bestaat uit meer dan 25 collega’s om mee te sparren. In dit team van jonge, creatieve geesten geven we je graag de ruimte voor verse ideeën, die je kan opdoen tijdens een spelletje in onze gameroom!

Benieuwd naar jouw nieuwe collega's? Bekijk dan het smoelenboek op onze website en scroll naar beneden voor onze development collega's.

Wij bieden

 • werken bij een echt e-commerce bedrijf, gedreven door gebruiksvriendelijkheid en met meer dan 25 collega's waarmee je kunt sparren;
 • een prettige werkplek en kantoor met mooie presentatieruimte voor meetups;
 • een toffe gameroom met tafeltennis/-voetbal, FIFA, Mario Kart en dartbord;
 • tal van activiteiten georganiseerd door de eventcrew. Bijv. pubquiz, zomer- en winterfeest en de kleine dingen in het leven: o.a. ijs op een warme werkdag 😉;
 • een eigen fitnessruimte, kleedkamers met douches en wekelijks bootcamples;
 • een lunchbar vol verse salades, broodjes, crunchy tosti’s en nog veel meer;
 • een passende beloning, deelname aan NN Bewust Pensioen, 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en reiskostenvergoeding;
 • flexibele werktijden. De meeste collega’s starten tussen 7:30-9:00 uur en gaan tussen 16:30-18:00 uur weer naar huis;
 • in overleg met je team, de mogelijkheid om een dag in de week thuis te werken;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Enthousiast of gewoon kennismaken?

Mooi! Klik op de sollicitatie button en vul je gegevens in. We proberen binnen 48 uur een reactie te geven. Vragen? Bel dan vrijblijvend met onze Recruiter Liesbeth Kremer: 088-8855490. We zijn benieuwd naar je!

Sluit je motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om kennis te maken en dan kun je de eerste prangende vragen stellen. Zijn we beiden positief? Dan plannen we een gesprek met je collega developers en aansluitend met je teamlead Hans en HR! Onze intentie is om de gesprekken op 1 dag plaats te laten vinden. Daarna hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen.

Gewoon nieuwsgierig? Dan is het ook mogelijk om een vrijblijvend gesprek te plannen met twee programmeurs of kom kennis maken met onze developers op onze Meetups.

Solliciteer nu