Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend experience developer bij Lifely (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 16-09-2018

Lifely

We geloven dat wanneer jij ons een toffe club vindt en het wel interessant vindt om met ons samen te werken, wij jou ongetwijfeld ook wel mogen. We stellen ons dus graag even voor. Lifely wordt alweer 6 jaar gerund door Pim (head of product), Nick (partnerschappen en HR) en mijzelf (Peter) als CTO. We houden van technische, inhoudelijk complexe uitdagingen die waarde toevoegen aan de bedrijven van onze klanten. Op het ene moment doorgronden we de facturatie bij een financiële instelling en op een ander moment het onderhouds proces bij defensie. Check ons portfolio maar. Dit doen we in een sfeer die niet anders is te omschrijven als ‘chill’. Bij Lifely doen we alles op het gebied van digital product development. Van het analyseren van de huidige business, het ontwikkelen van een digitale strategie tot aan design en productie.

In een nauwe samenwerking met de designafdeling worden de ideeen omgezet van een idee en een design naar een backlog waar het development team samen met de product owner en de design lead een prachtig product van hoge kwaliteit creeert. We ademen SCRUM en doen er alles aan zoveel mogelijk eigenaarschap bij elk teamlid neer te leggen. Zo sluiten nieuwe teamleden vanaf dag 1 naadloos aan in een van de ge-oliede projectteams, is er ruimte voor input tijdens onze bedrijfsbrede retrospectives, wordt er actief kennis gedeeld op meetups en is er meer dan genoeg tijd om mee te denken in de ontwikkelingen van de stack, codestructuur en andere innovaties op ontwikkelingsgebied.

Jaarlijks bezoek aan de front-end conference Fronteers

Jaarlijks bezoek aan de front-end conference Fronteers.

Maar wie ben jij dan?

Bij Lifely kom jij in een projectteam terecht waar jij samen met onze ervaren collega's gaat werken aan uitdagende javascript projecten. Wij zoeken iemand met inzicht, iemand die zichzelf snel nieuwe skills kan aanleren en het leuk vind om deze inzichten en skills met zijn of haar collega's te delen. We zijn dol op nieuwe technologie: je kan bij Lifely helemaal los als front-end developer met de latest-and-greatest op gebied van Javascript.

Jouw rol in projecten ligt aan de voorkant van onze producten: het maken van componenten, het vertalen van UX concepten naar applicaties en het integreren met de backend. Omdat ook onze backend veelal in Javascript is geprogrammeerd is er natuurlijk ook alle ruimte om naar een full-stack positie toe te groeien! We laten je graag zien hoe wij samenwerken in codebases met bijvoorbeeld React, ReactNative en GraphQL. Om daarmee aan de slag te kunnen is een solide basis in HTML, CSS en Javascript wel erg belangrijk. Wij zoeken iemand met een uitstekende werkethiek en een onstilbare drang om te leren.

Sprint planning met collega's en design overdracht

Sprint planning met collega's en design overdracht.

Wat bieden wij jou?

Een passend salaris en flexibele werktijden zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Nog belangrijker vinden we dat we je een plek bieden waar je jouw kennis van nieuwe technologie en skills in de praktijk kan toepassen. Je werkt aan te gekke projecten samen met collega’s die alles weten van de laatste technieken op het gebied van software development. Je zal bij Lifely nooit een dertien-in-een-dozijn website in elkaar prakken. Alles wat jij gaat ontwikkelen is maatwerk software van hoge kwaliteit.

Ons chille, ruime kantoor zit vlak bij Sloterdijk. We zijn zowel per auto als per metro gemakkelijk bereikbaar. Vanaf Weesperzijde is het ongeveer een kwartiertje met de metro. Wij zitten op ongeveer twee minuten loopafstand van metro halte Isolatorweg.

Bryan, een van de project teamleads

Bryan, een van de project teamleads.

Let’s supermatch!

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het waarschijnlijk tijd dat we koffie gaan drinken. We zoeken iemand die zo snel mogelijk bij ons aan de slag kan. Vertel ons in een korte, toffe mail wat je drive is en stuur wat werk mee waar je trots op bent. En oja, vergeet niet voor het verzenden van je mail, “Geachte meneer Peerdeman” te vervangen door “Hoi Peter”.

Hopelijk tot snel!

Peter Peerdeman

E-mailadres: peter@lifely.nl
Deadline: 30-09-2018

PS We zijn erg bedreven in het vinden van nieuwe Lifely-familieleden. Dus beste werving- en selectiebureaus, bespaar jezelf en ons de moeite.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.