Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Creative front-end developer bij DearNova (Vianen)

 • Geplaatst op: 08-10-2018

DearNova

Wij zijn per direct op zoek naar een creatieve front-end ontwikkelaar (medior of senior) met passie. Iemand die mee kan denken over user experience en user interaction, die aangeleverd visual design één-op-één kan vertalen in mobile first, responsive front-end code in directe samenwerking met onze back-end collega’s.
Ben jij zo’n bruggenbouwer? Ben je niet tevreden tot je project pixelperfect is op zowel de nieuwste iPhone als een bejaarde desktop? Dan willen we je graag ontmoeten!

Front-end bij DearNova

DearNova is een fullservice bedrijf dat grote klanten als PostNL, Volksbank, DELA en Reaal adviseert over de vernieuwingen in de online wereld en dat advies ook direct kan realiseren. Daarnaast werken we samen met een aantal startups en zetten we in op baanbrekende vernieuwende producten.

Onze creatie-afdeling bestaat uit UX’ers, visual designers en frontenders om zo accuraat en snel mogelijk op de wensen van onze klanten in te kunnen spelen en de ontstane ideeën direct te kunnen vertalen in werkende software.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van langlopende, scrum-based projecten waarin grote online platforms worden gerealiseerd tot korte workshop-trajecten waarvoor we op bijna hackaton-achtige wijze werkende HTML demo’s neerzetten.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een collega waarmee we kunnen lachen en waarmee we kunnen sparren, iemand die enthousiast is over zijn of haar vakgebied en op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS, Sass en de interessantere JavaScript libraries. Iemand die zijn of haar code structureel te lijf gaat en nieuw gevonden oplossingen graag deelt met even enthousiaste collega’s.

 • Heb jij een uitstekende kennis van HTML5, CSS3 en Sass?
 • Heb jij een goede kijk op visual design en interactie?
 • Heb je ervaring met JavaScript en libraries als Angular, Vue en React?
 • Zet jij fully responsive, mobile first frontends op alsof het niets is?

Dan bieden wij:

 • Een hecht team dat keihard werkt om de beste front-end van Nederland op te kunnen leveren.
 • Vrijheid en kansen om te excelleren in een zelfsturend team binnen een zelfsturende organisatie.
 • Een organisatie met een duidelijke visie en met alle ruimte voor jouw ideeën en initiatieven.
 • Een zeer collegiale werksfeer met uitdagende projecten voor toonaangevende klanten.
 • Een marktconform salaris.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een smartphone, laptop en lease-auto.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan direct je CV met link naar je portfolio naar Erik Luijben.

Eerst nog meer weten over het werken bij DearNova? Lees eens verder op www.dearnova.nl/werkenbij.