Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Lifely (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 15-11-2018

Lifely

Laten we even eerlijk tegen elkaar zijn: Je zit prima op je plek. De wordpress websites en one-offs bieden geen echte uitdaging, maar je collega’s zijn chill en je krijgt genoeg verantwoordelijkheid. Het is alleen niet helemaal wat je had voorgesteld van software ontwikkelen en je voelt dat er meer in jou zit. Als we hiermee een gevoelige snaar geraakt hebben is het waarschijnlijk tijd om kennis te maken, want Lifely is een club voor blije nerds. Iedere dag werken we als team, van stagiair tot founder, nauw samen om een gulden middenweg te creëren tussen tech-topsport, familiecultuur en innovatie. Met maatsoftware in moderne tech, lossen we echte problemen op. Zo maken we iedere dag al ruim 150.000 gebruikers blij.

FULL-TIME · AMSTERDAM

Bij Lifely werk je in de laatste tech samen met business en design om toffe producten van 0 naar 100 te brengen. We doen niet aan legacy onderhoud, ontwikkelen voor de user en niet voor een awardshow, detacheren ons team nooit en juichen alle vormen van meedenken toe.

We houden van uncoole problemen. Onze klanten zijn bedrijven waar mensen de hele dag met repetitieve taken bezig zijn of organisaties die vastgeroest zijn door verouderde systemen. Als partner helpen we hen iedere dag het werk efficiënter, slimmer en leuker te maken. Het eindresultaat zijn grote maat (web)applicaties die door het personeel maar ook door de raad van bestuur gedragen worden.

Dit doen we door consulting, product design en development in-house samen te brengen. Product ontwikkeling bij Lifely is een teamsport en we juichen in iedere stap meedenken toe. We kunnen alleen het beste product maken als alle rollen en functies elkaar respecteren, van elkaar willen leren en elkaar uitdagen. Hoewel we allemaal problemen vanuit een verschillend perspectief bekijken, hebben we altijd hetzelfde doel: een persoon, werknemer of klant écht verder helpen.

Waar ga je aan werken?

We digitaliseren bijvoorbeeld de volledige planning, intake, facturatie en examen processen bij een groot taalinstituut. Daar hebben duizenden medewerkers, docenten en studenten een fijne dag doordat ze werken in een doordachte online omgeving. Samen met strategisten en designers ben je continue in gesprek met de eindgebruiker en klant om de volgende uitdaging van het bedrijf te tackelen.

Bij Charco en Dique werken we keihard aan een SAAS die de legal en compliance markt gaat veroveren. De oplossing draait bij grote spelers als ABN AMRO, PGGM en Univé. Via de GraphQL API werk je nauw samen met de back end developer om de gigantische database vol juridische correspondentie en compliance statussen inzichtelijk te maken.

Voor het Ministerie van Defensie digitaliseren we het proces van interne innovatie. Van het verzamelen van ideeën, het creëren van draagvlak tot en met het realiseren van de ideeën in een prototype. In dit platform is het van groot belang dat er niet alleen data wordt weergegeven maar ook een gevoel teweeg brengt.

We laten je in die projecten graag zien hoe wij werken in onze codebases met React, TypeScript en GraphQL. Nog interessanter wordt het als je je ook verder gaat ontwikkelen in onze software engineering methodes. Omdat we onze backend veelal in Javascript (TypeScript) is geprogrammeerd is er alle ruimte om ook eens met de backend te flirten, of zelfs naar een full-stack positie toe te groeien. Ook in richting van soft skills, zoals scrum masters en team lead, helpen we je graag met de juiste training, coaching of opleiding.

Waar we naar op zoek zijn

Je kan goed programmeren in Javascript

en kijkt naar designs met een user experience bril op.

Culture fit: je staat open voor de ideeën van anderen

en houdt van een nerd cultuur.

Je bent slim, maakt een plan voordat je wat maakt

en doorziet wat voor impact een component heeft op de applicatie.

Bij Lifely hiren we geen cv’s. Dus of je nou vers uit de schoolbanken komt, tien jaar (corporate) ervaring hebt of financieel onafhankelijk bent door een crypto mazzeltje. Bij Lifely werken mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn, in de luiers al met tech bezig waren, kwaliteit nastreven en op zoek zijn naar een club techies.

Perks

Work Life Balance

We maken toffe producten, maar niet ten koste van je vrije tijd.

Win, win mindset

Team, klanten en users allemaal écht verder helpen.

Uitjes

Geen rave party maar samen nieuwe ervaringen beleven.

#Sportlifely

Een remote personal trainer om fit te blijven

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het tijd dat we elkaar gaan spreken. Vertel ons kort wat jouw drive is en stuur als het kan wat portfoliowerk mee waar je trots op bent.

Hopelijk tot snel!

Solliciteer nu