Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Docent Webdeveloper bij Mediacollege Amsterdam (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 04-12-2018

Mediacollege Amsterdam

Wil je anders aan het werk in je vak als programmeur of developer? Spreekt het je aan jezelf verder te ontwikkelen door kennis te delen? Grijp dan deze kans!

Als inspirerende docent leid je studenten op tot professioneel ontwikkelaar, zodat ze direct inzetbaar zijn binnen het bedrijfsleven of kunnen doorstromen naar een hbo. Je werkt samen met bevlogen professionals binnen de dynamische opleiding Media- en gamedeveloper van het Mediacollege Amsterdam (Ma).

Resultaatgebieden

Als docent webdeveloper verzorg je het volledige onderwijsleerproces, waarbij je zowel individuele als groepen studenten in de leeftijd van 16 tot 22 jaar begeleidt, coacht en beoordeelt. Naast het vakinhoudelijke, is het wenselijk dat je ook de rol van studiebegeleider kunt vervullen.

Je zoekt multidisciplinaire samenwerking op met andere collega’s en studenten van de opleidingen binnen Ma, om verdere kwalitatieve en kwantitatieve prestaties neer te zetten binnen deze groeiende opleiding. Het bedrijfsleven is zeer tevreden over de studenten van onze opleiding Media- en gamedeveloper vanwege het kennisniveau en de professionele beroepshouding. Je levert ook graag een bijdrage aan school-evenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Zelfportret

  • Het volgende is onder andere op jou van toepassing:
  • ervaring met het ontwikkelen van mobile- of webapplicaties;
  • beheersing van verschillende programmeertalen, zoals JavaScript, PHP of Java;
  • ervaring met frameworks, zoals Laravel en/of JavaScript libraries, bijvoorbeeld React;
  • een teamspeler, die constant op de hoogte wil zijn van de technologische ontwikkelingen;
  • gewend om te werken met actuele tools en ontwikkelomgevingen in combinatie met versiebeheer en agile ontwikkelmethoden;
  • in staat deze kennis te vertalen in lesmateriaal en dit over te brengen aan onze studenten;
  • je denkt te beschikken over de didactische vaardigheden om een prettig leerklimaat te creëren in de klas.

Daarnaast ben je in bezit van minimaal een hbo-diploma. Het is een pre als je ook in het bezit bent van een lesbevoegdheid of een pedagogisch didactisch getuigschrift (PDG)*. Verder ben je interpersoonlijk, pedagogisch, vakinhoudelijk en organisatorisch competent. Ook beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent flexibel en bij voorkeur al vaardig in het motiveren van jongeren.

Media- en gamedeveloper

De opleiding Media- en gamedeveloper bestaat uit 19 docenten die lesgeven in de vakgebieden van web-, mobile- en gamedevelopment, Nederlands, Engels, wiskunde en rekenen. De docenten hebben veelal een carrière in het bedrijfsleven achter de rug of combineren het lesgeven met een eigen bedrijf of freelance-praktijk.

Ma

Ma is de innovatieve vakschool voor opleidingen in de mediabranche in Noordwest Nederland. Ma biedt hoogwaardige opleidingen op vmbo- en mbo-niveau aan. Jaarlijks volgen ruim 2900 studenten/leerlingen beroepsopleidingen verzorgd door ongeveer 200 enthousiaste medewerkers. Het onderwijs wordt gegeven op drie locaties in Amsterdam. Het mbo is gevestigd op de Contactweg 36.

Ons aanbod

Het werkklimaat is informeel en professioneel, waarbij er een appèl wordt gedaan op de intrinsieke motivatie van de studenten. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 0,6 fte – 1,0 fte ingaande per 1 januari 2019 tot en met 31 juli 2019 met daarna uitzicht op meer bij gebleken goed functioneren. De werkdagen zullen in overleg worden vastgesteld, afhankelijk van de fte-omvang en de werktijden zijn van 8.30 tot 17.30 uur.
Het bruto maandsalaris is conform cao-mbo en ligt voor een docent LB of LC, afhankelijk van bevoegdheid en ervaring, tussen minimaal € 2.757,- en maximaal € 4.671,-- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%. Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-mbo*.

Wil je solliciteren?

Door te klikken op de sollicitatielink beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. Daarnaast kun je een video van de vacature bekijken, zodat je een beter beeld kunt vormen.

De sluitingsdatum van deze vacature is 8 december 2018. Daarna zal Anton Tempelaar, personeelsfunctionaris a.i., contact opnemen. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Ingrid van de Bovenkamp, opleidingsmanager, via i.vandebovenkamp@ma-web.nl.

* Heb je een hbo-diploma, maar ben je niet 2de graads bevoegd of heb je geen PDG, dan biedt Ma je de ruimte om binnen 2 jaar het PDG te behalen.
_** De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via de volgende website www.mboraad.nl, onder publicaties._