Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Spring Digital (Oosterhout)

 • Geplaatst op: 03-12-2018

Spring Digital

Bij Spring Digital bieden we klanten logische en praktische digitale oplossingen. Wij bedenken, ontwikkelen en vermarkten technisch hoogwaardige en altijd innoverende digitale portalen. Altijd op maat ontworpen met het oog op de gebruiker; een portal waarmee we het verschil maken! Wij zorgen ervoor dat de werkprocessen van onze klanten slimmer, sneller, beter en transparanter worden.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige front-end Developer voor onze vestiging in Oosterhout.

Ben je net als wij ondernemend, toegewijd, zelfstandig, innovatief, stressbestendig, gefocust en heb je gevoel voor humor? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie

Als front-end developer zorg jij ervoor dat de ontwerpen van je grafische collega’s feilloos en responsive in alle browsers en besturingssystemen worden geïmplementeerd. Als jij aan een website of portal werkt is het resultaat gebruiksvriendelijk, toegankelijk en vet! Je bent verantwoordelijk voor de juiste look & feel en je bewaakt de grafische stijl en gebruiksvriendelijkheid in samenspraak met je UX- en designcollega’s. Je bouwt alle code slim en netjes zodat dit past in onze code conventie en toekomstbestendig is. Je denkt mee over de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en het door ontwikkelen van bestaande modules. Binnen het Scrum team kun je telkens uitleggen waarin jouw oplossing de beste is. Tot slot adviseer je de grafische collega’s over de technische haalbaarheid van de ontwerpen.

Onze verwachtingen

 • Wij zijn op zoek naar iemand die ons team kan komen versterken. Je hebt geen 9- tot-5-mentaliteit, bent gefocust op resultaat en je CV toont directe raakvlakken. Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, diploma is minder belangrijk dan ervaring in het vakgebied;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring, bij voorkeur bij een internetbureau;
 • Je hebt kennis van JavaScript/ES6, JS Framework (Vue, Angular, React), SCSS, Webpack/Gulp, NodeJS/NPM, Git en diverse CMS-systemen (Wordpress, Drupal)
 • Je hebt ervaring met en een mening over CSS-frameworks (Bootstrap, Tailwind)
 • Kennis van App development en Sketch is een pré;
 • Je hebt interesse om full-stack te ontwikkelen;
 • Je bent zorgvuldig en je hebt je zaakjes altijd goed op orde;
 • Ervaring met Scrum;
 • Goede contactuele eigenschappen.

Wat bieden wij je?

Je komt in een zeer informele en gezellige organisatie te werken. Je collega’s bestaan onder andere uit back-end developers, front-end developers, ux-ers, art-directors, testers en scrummasters. Natuurlijk kun je af en toe ook even losgaan op het dartbord, de flipperkast of de tafelvoetbaltafel. Groene vingers zijn niet nodig, we zorgen collectief voor de kantoorplant.

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25-35 jaar. Salariëring is marktconform, afhankelijk van opleiding, capaciteiten en ervaring. In eerste instantie bieden we een tijdelijk contract van 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.

Procedure

Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel nodigen we je uit om te solliciteren. Voor vragen of meer informatie kun je een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen met Sandrie Hengeveld (HR adviseur) op telefoonnummer: 0162-727616. Stuur je motivatie samen met je CV per e-mail naar sandrie@springdigital.nl.

n.b. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.