Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature web developer bij Us Media (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 17-12-2018

Us Media

Us Media is op zoek naar een ervaren web developer die ons werk naar nieuwe hoogten zal stuwen op het gebied van kwaliteit en innovatie.

Wat we vragen

Je hart gaat sneller kloppen van mooi werk op het web en je zoekt graag naar de beste oplossing voor soms ingewikkelde vraagstukken.

Het spreekt voor zich dat je nette en efficiënte code produceert. Daarnaast speel je een actieve rol bij de bewaking van de kwaliteit van onze technische output. Je draagt pro-actief verbeteringen aan waar mogelijk en borgt de structurele implementatie hiervan.

Met jouw enthousiasme stimuleer- en motiveer je de mensen om je heen om een nog beter product op te leveren. Je geeft soms interne presentaties en het signaleert kansen bij onze lopende- en toekomstige projecten om deze te verbeteren.

Je wordt erg blij van de volgende technieken en kan ons meerdere projecten laten zien waaruit dit blijkt:

  • JavaScript
  • CSS3 (SASS) / HTML5 (BEM)
  • Node.js
  • Angular
  • Google Cloud Platform of Amazon Web Services

Us Media

In alles wat we doen combineren we technologie met design en dit alles doen we met het doel om onze klant te helpen de (eind)gebruiker een geweldige ervaring te geven.

Onze klanten bestaan uit startups, multinationals, politieke partijen, fundraisers, entrepreneurs, kleine merken, grote merken, online retailers en NGOs. De gemeenschappelijke factor is de wil om te innoveren.

Voor meer over Us neem een kijkje op onze website.

Wij vinden dat je altijd moet blijven leren en je opgedane kennis wilt delen.
Us Media is een inspirerende en stimulerende omgeving waar talent zich vrij kan ontwikkelen.

Een mooie lichte ruimte in de Amsterdamse Houthavens met een prettige werksfeer. Ons kantoor laat zien waar wij van houden: transparantie, creativiteit, techniek, warmte, humor en goede koffie.

Leuk?

Solliciteer direct