Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer (Junior/Medior/Senior) bij Edumundo (Den Haag)

 • Geplaatst op: 24-01-2019

Edumundo

Locatie: Den Haag
Uren per week: 36 tot 40
Werk-/denkniveau: Bachelor

Als Frontend Developer ben jij de spil tussen de backend en de gebruiker. Je hebt kennis van webpack, Node.js en Vue 2 (of een vergelijkbaar framework als React /Angular).

Wat je doet is het verbeteren van de bestaande applicatie in overleg met de interactieontwerper en accountmanagers. Welke features zijn gewenst en hoe moeten ze daadwerkelijk tot hun recht komen? Verder overleg je met de backend-developers over eventueel nog te ontwikkelen features. Vervolgens realiseer jij de beelden en ideeën in de applicatie.

Wat je onder andere maakt zijn oefeningen met feedback, gaming, animaties en afbeeldingen. Het resultaat van jouw werk is dat hbo-studenten effectiever en met meer beleving gaan leren.

Kenmerken

 • Het grootste deel van je tijd ben je bezig met front-end development.
 • Een klein deel van je tijd besteed je aan overleg tussen backend, interactie en gebruiker.
 • Je werkt met Vue 2, Node.js en Webpack.

Wat houd je werk in?

Niemand wil saaie leerboeken. Jij helpt mee om van leren een belevenis maken; leuk en effectief. Je houd je voornamelijk bezig met het verbeteren van ons digitale leerplatform. Met de features die jij ontwikkelt verbeter je de leerervaring van studenten of help je collega’s om producten sneller en beter op te bouwen.

Hoe ga je dat doen?

In overleg bepalen we welke onderdelen we gaan aanpakken en welke aanpassingen we willen doorvoeren. Vervolgens inventariseren we deze in Jira. Daarnaast krijg je input van mede-ontwikkelaars en accountmanagers. Als team werken we de sprintlijst door en zorgen we voor een bèta-versie. Na het testen gaat deze dan live.

Het domein

De applicatie is destijds gebouwd in AngularJs, maar grote delen zijn al omgezet naar Vue 2. De kern van de werkzaamheden bestaat dus uit ontwikkeling in Vue 2. De backend is geschreven in .Net (Core) en koppelt door middel van Web Api. De hosting gebeurt op Microsoft Azure. Daarnaast wordt er sterk geleund op Bootstrap.

Jouw team

Jouw team bestaat uit mensen met een informatica-achtergrond. Daarnaast krijg je onder andere te maken met een interactieontwerper met een achtergrond in het communicatie- en multimediadesign. Sommige mensen zijn al tijdens hun studie bij ons gestart, andere hebben eerst elders enkele jaren werkervaring opgedaan.

Wij bieden

 • Een salaris afhankelijk van je kennis en werkervaring. Een indicatie is een range tussen de 2.800 en 3.100 euro bruto per maand.
 • Vakantiegeld.
 • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen per jaar.
 • Regelmatig op vrijdagmiddag een borrel met het bedrijf.
 • Een baan bij een snelgroeiende club.

Sollicitatieprocedure

 1. Solliciteer: Als je een reactie geeft, heb je deze stap doorlopen. Graag zien we ook gelijk wat van jouw werk of je github-repository. Als ontwikkelaar is je code immers je CV!
 2. Eerste gesprek: Hier gaan we elkaar leren kennen. We stellen voor wie we zijn, maar we zijn meer geïnteresseerd in wie jij bent. Wat zijn je passies en wat wil je bereiken? Ook bespreken we in dit gesprek altijd een stukje van eerder werk waar je trots op bent. Hoe heb je zaken in het verleden aangepakt en waarom?
 3. Tweede gesprek: Het eerste gesprek heeft wellicht nog een aantal vragen opgeleverd. Deze bespreken we in een tweede gesprek. Hierin komen ook de arbeidsvoorwaarden aan bod.
 4. Contractvoorstel: We sturen je een voorstel gebaseerd op het tweede gesprek.
 5. In dienst: We starten met het bedenken en implementeren van de eerste features.

Ben je recruiter en heb je de ideale kandidaat voor ons? Dan zijn we niet geïnteresseerd, we komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega’s.

Geïnteresseerd?

Dat horen we graag via ons contactformulier (https://www.edumundo.nl/contact), email (info@edumundo.com) of telefoon 070-3600510. Meer informatie over de vacature kan je krijgen bij Patrick Bouwens (p.bouwens@edumundo.com).

Over Edumundo

Al jarenlang wordt er geklaagd over loodzware schoolboeken, saaie colleges en vaste, statische content. In Nederland leiden we studenten nog altijd op met dezelfde leermiddelen als honderdvijftig jaar geleden.

Edumundo is de educatieve uitgever die hier verandering in brengt. Met onze digitale, adaptieve leermethoden verleiden wij hbo-studenten om te leren. Wij stellen de student centraal. In onze producten bieden wij content op een speelse manier aan met behulp van animatie, film en interactie. Alles om studenten beter te laten presteren.