Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer bij Silo (Den Haag)

 • Geplaatst op: 09-01-2019

Silo

Silo is per direct op zoek naar een front-end developer die ons gaat helpen om onze websites en -applicaties technisch en qua user interactie naar het hoogste niveau brengen. Blije gebruikers door een optimale user experience: dat is het doel dat we samen met jou willen bereiken!

De functie

Als front-end developer ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van browsers, frameworks en tools. Je weet wat er komt kijken bij de ontwikkeling van complexe websites en -applicaties en zoekt een optimaal evenwicht tussen design, techniek en usability. Ook ben je niet bang voor een beetje backend. Wij zien code als een integraal onderdeel van het creatieve proces. Je werkt samen met een hecht team van strategen en topdesigners aan ambitieuze crossdisciplinaire projecten. Je bent communicatief en vindt het leuk om samen te werken met (backend) developers bij de opdrachtgever of technische partners.

Jouw profiel

 • Uitgebreide kennis van HTML, CSS en (vanilla) Javascript
 • Goede kennis van Sass/Less, Node en NPM libraries
 • Ervaring met Javascript-frameworks als Angular/Vue/React etc. en Wordpress
 • Kunnen werken met version control in GIT
 • Kennis van PHP is een pré
 • Ook een pré: ervaring met Laravel, uit de voeten kunnen met Gulp/Yarn, en het kennen van trucs om optimale performance met optimale beeldkwaliteit te combineren
 • Interesse in en affiniteit met design
 • Je kunt goed in teamverband werken en bent klantgericht
 • Je hebt 3 jaar of meer ervaring, liefst bij een design-gedreven bureau
 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/universitair niveau

Ons profiel

SILO is een strategisch ontwerpbureau. Door branding, design en interactie te combineren, creëren we producten, diensten en ervaringen met positieve impact. We helpen grote internationale organisaties, visionaire startups, culturele en educatieve instituten, ambitieuze architecten, zorginstellingen en overheden hun doelen te bereiken en zich verder te ontwikkelen. We zijn trots op de erkenning die we voor ons werk gekregen hebben. Zo is SILO European Design Agency of the Year en hebben we meerdere internationale awards gewonnen, waaronder de ADC Designism Cube, D&AD Yellow Pencil en Red Dot.

Wat we bieden

 • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een heerlijke geheel verzorgde teamlunch
 • Tijd en budget voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
 • Een prachtige werkplek in het centrum van Amsterdam en/of Den Haag

Interesse?

We horen graag op welke manier jij SILO kan versterken. Stuur je motivatie, voorbeelden van je werk en CV naar Annieka Bruyn van Rozenburg via ishouldwork@siloagency.com.