Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Full Stack Developer bij Bubblefish (Rotterdam)

 • Geplaatst op: 01-05-2019

Bubblefish

Bij jij de full time all-round webdeveloper die wij zoeken bij Bubblefish? Wij hebben namelijk een uitdagende vacature openstaan voor een enthousiaste en creatieve Full Stack developer die onze organisatie kan ondersteunen en onze klanten blij gaat maken. Jij kan de ontwerpen van onze designers pixelperfect realiseren en jij wordt gelukkig als je een complexe technische opdracht mag uitvoeren.

Over ons

Bubblefish is een digital agency in Rotterdam centrum dat sinds 2003 o.a. websites en webapplicaties op maat ontwerpt en ontwikkelt. Wij helpen ambitieuze organisaties met veilige , gebruiksvriendelijke en digitoegankelijke websites en applicaties. Daarnaast laten wij organisaties groeien met behulp van Growth Hacking. Onze klanten komen uit de branches (semi)overheid, onderwijs, zorg en welzijn, industrie en non-profit.

Het kernteam van Bubblefish bestaat op dit moment uit 6 personen: 2 web developers, 2 UX designers, een marketeer en een online strateeg. Daarnaast werken wij vaak samen met partners die ons aanvullen binnen bepaalde gebieden, bijvoorbeeld merkstrategie, cybersecurity, copywriting en online marketing.

Jouw uitdaging als Full Stack Developer

Je werkt afwisselend aan de voorbereiding en ontwikkeling van websites en webapplicaties voor ambitieuze en high-end opdrachtgevers. Daarnaast verleen je eerstelijns support aan klanten en test je volgens een testplan. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste technologieën en je mag mee denken over de hoe Bubblefish haar webtechniek processen kan optimaliseren.

We werken aan de hand van agile ontwikkelmethoden, korte iteraties en zijn resultaatgericht. We proberen ieders kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten en behalen daarmee gezamenlijk een optimaal resultaat. Het hele team is hierbij verantwoordelijk voor het eindproduct. Je bent betrokken bij de voorbereiding, het ontwerp, de bouw en test van onze applicaties.

Je kennis en vaardigheden ga je inzetten om samen naar een stabiele en schaalbare oplossing toe te werken. Als Full Stack webdeveloper denk je mee over de toegepaste technieken, tools en ontwikkelmethoden.

Binnen het team is er altijd ruimte om te overleggen of met onze klanten. Daarnaast waarderen we elkaars bijdragen en ideeën. Klein maar fijn maar groot in daden in projecten en klanten.

Je vindt het leuk om nauw samen te werken met je collega’s aan een diversiteit van projecten en opdrachtgevers. Je bent persoonlijk met de productowners en denkt altijd 10 stappen vooruit waardoor je een grote meerwaarde voor de klant biedt.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit

 • Het aansturen van 2 webdevelopers
 • Websites, online portals, wearables en webapplicaties ontwikkelen
 • Sites updaten, beheren, doorontwikkelen en optimaliseren
 • Content beheren
 • Wireframes bedenken en ontwikkelen in Axure of Balsamiq
 • Maatwerk plugins ontwikkelen (Craft of WordPress)
 • Maatwerk functionaliteiten in PHP ontwikkelen
 • Websites ontwikkelen op basis van verschillende CMS systemen

Jouw ervaring

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Front-end webdeveloper of als Full Stack webdeveloper. Je bent ambitieus, sociaal en communicatief vaardig; je bent oplossingsgericht en werkt graag in een dynamische omgeving. Je bent creatief met een hoog inlevingsvermogen, een zelfstandige teamspeler en kan zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren in Nederlands en Engels. Je beschikt over HBO denkniveau. Daarnaast heb je leidinggevende kwaliteiten, je krijgt de verantwoordelijkheid en uitdaging om het development team aan te sturen en zelfstandig met klanten te communiceren.

Je hebt al uitgebreide ervaring met

 • PHP, Javascript, jQuery, SASS, MySQL, HTML en CSS3
 • WordPress en Bootstrap
 • Frameworks als Angular
 • GIT, Jira en Trello
 • Cross-browser en device testing
 • Modulair en responsive ontwikkelen
 • SASS of Less

Pré

 • React en Redux
 • Ontwikkelen van API’s
 • Consumeren/Ophalen van REST API’s
 • Craft CMS
 • Webservers
 • Scrum

Wij bieden jou

Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. Je krijgt o.a. een workshop cybersecurity om onze websites zo goed mogelijk te beveiligen. Deze workshop wordt gegeven door een ethische hacker.

De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. We zoeken iemand voor de lange termijn en willen daar graag in investeren. Daarnaast bieden we de je mogelijkheid om door te groeien naar een leidinggevende functie binnen het development team.

Je kan bij ons rekenen op:

 • Salaris wat past bij je ervaring
 • Vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Jaarlijks studiebudget
 • 24 vakantiedagen ipv de standaard 20 dagen
 • Pensioenregeling
 • Een collegiaal en enthousiast ingesteld team
 • Uitdagende projecten en klanten
 • Een inspirerende werkplek midden in centrum Rotterdam (Het Industriegebouw)

Interesse in een nieuwe stap verder in je carrière?

Mail ons dan je CV, portfolio en je motivatie via solliciteren@bubblefish.nl
(Meer informatie vindt je op onze website: https://www.bubblefish.nl/vacatures/full-stack-developer-rotterdam/)