Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Kabisa (Amsterdam/Weert)

  • Geplaatst op: 03-06-2019

Kabisa

Front-end vacature Kabisa Kantoor Amsterdam of Kantoor Weert

OVER KABISA

Kabisa groeit en heeft ambities! Kabisa is een maatwerk software consultancy bedrijf met focus op het ontwikkelen van web -en mobiele applicaties. Wil je weten aan welke gave projecten wij werken? Neem dan snel een kijkje op onze portfolio pagina.

Bij Kabisa werken wij in teamverband samen en heeft iedereen een passie voor techniek. Denk hierbij aan backend development zoals Java, Ruby on Rails, functioneel programmeren in Elixir/Phoenix en Front-end development zoals JavaScript, Ember.js, React, GraphQL en Typescript. Wij passen hierbij al meer dan 10 jaar de Agile werkwijze Scrum toe. Bij Kabisa zien wij software ontwikkeling als een vakmanschap en streven wij een hoge kwaliteit én service na bij onze klanten.

Zo hebben wij veel aandacht voor de persoonlijke kwaliteiten van onze medewerkers, wordt er veel aan kennisdeling gedaan en is er continu aandacht voor (technische) innovatie. Bij Kabisa zijn wij trots dat wij zijn uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland n.a.v. Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling 2018/2019 als het gaat over talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden.

Lees ook onze blogpost waarom ik bij Kabisa zou willen werken en the guildpagina waar onze Kabisanen technische blogpost vermelden.

WAT GA JE DOEN?

Als Front-end Developer (Lees ons artikel: “Wat is een front-end developer”) ga je onderdeel uitmaken van ons multidisciplinair SCRUM-team dat iteratief software oplevert aan onze klanten. Voorbeelden van projecten waar je aan gaat werken variëren van mobiel tot desktop applicaties, van community websites en webshops tot reserveringssystemen en chatapplicaties. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, realiseren, opleveren en onderhouden van werkende software. Je draagt bij aan het continu verbeteren van het ontwikkelproces en de organisatie. Je past bewust het co-creation proces toe en bent bereid nieuwe technieken toe te passen. Je kunt wisselende rollen vervullen, architect, technisch designer en ontwikkelaar.

WAAR BEN JE GOED IN?

Onze klanten stellen zeer hoge eisen en willen voorop lopen in de online ontwikkeling. Daarom vinden wij het belangrijk dat je diverse jaren ervaring hebt als Front-end developer. Je hebt een HBO+ -denk- en werkniveau en jouw persoonlijkheid speelt een belangrijke rol. Je bent iemand die voor topkwaliteit gaat en die in staat is te werken in een multidisciplinair team. Je kijkt niet alleen naar de beste technische oplossingen, maar houdt hierbij rekening met de huidige en toekomstige wensen, behoeften en mogelijkheden van de klant. Je vind het geen probleem buiten je comfort zone te treden en nieuwe talen en technieken te leren. Craftmanship is hierbij belangrijk! We verwachten van je dat je op termijn door een opdrachtgever niet alleen gezien wordt als een uitstekend developer, maar ook als functioneel sparring partner.

Je hebt ervaring met onderstaande tools/technieken:

  • HTML, CSS, Javascript
  • Ervaring met tools als React.js, AngularJS, Ember.js, Vue.js, GraphQL, Typescript etc.
  • Ervaring met 1 CSS preprocessor (SASS/Compass, LESS) is een pré
  • TDD

Verder:

  • Heb je een goed oog voor usability
  • Beschik je over een mooi Github portfolio
  • Maak je gebruik van- en lever je een bijdrage de open source community
  • Schrijf je modulaire en herbruikbare code

WIL JE HIERBIJ ZIJN?

Ben jij ook ambitieus en enthousiast en wil jij net als Kabisa verder groeien kom dan ons team versterken! Solliciteer direct door een e-mail te sturen naar recruitment@kabisa.nl of telefonisch contact op te nemen met Vivian Say op nummer 0495 430798.