Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature DevOps Engineer (Frontend) bij Credit Grid (Diemen/Amsterdam)

 • Geplaatst op: 17-07-2019

Internation Card Services

In het kort

Ben jij de frontend expert in een agile, mutlidisciplinair team? En wil je je breder, meer t-shaped ontwikkelen?

Jouw werkomgeving

De Credit grid is verantwoordelijk voor de kredietportefeuille en het achterstandsproces van ICS. Hier wordt gewerkt aan de winstgevendheid van verantwoord krediet. Daarnaast werken we aan steeds meer en betere oplossingen voor onze klanten die bijna of al in betaalachterstand zijn. Het klantbelang staat bij ons namelijk centraal.

Binnen deze grid wordt een nieuw scrumteam samengesteld om aan de klantbehoefte te voldoen als het gaat om het bedenken en ontwikkelen van oplossingen op de klantportal en app.

Jouw werk

Als DevOps Engineer werk je nauw samen met je collega-DevOps Engineers, Informatie Analist en de Product Owner. Na een hoogwaardige technische analyse in onze complexe en snel veranderende organisatie gedaan te hebben, bedenk en realiseer je binnen de gegeven functionele requirements de IT-oplossing met (voor op dat moment) de meeste waarde. Uiteraard doe je dit met samen met je teamgenoten.

Jouw werk bestaat uit de volgende hoofdactiviteiten:

 • Het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van toekomst vaste IT-oplossingen in aansluiting op de behoefte van de klant/gebruiker en conform de richtlijnen op het gebied van architectuur, infrastructuur, security en software development standaarden teneinde de Grid en ICS te ondersteunen in het realiseren van hun strategie en doelstellingen;
 • Het pro-actief deelnemen aan en/of initiëren van Agile/Scrum gerelateerde ceremonieën (o.a. Daily Scrum, refinement-sessies, gebruikersacceptatietesten en reviews) zowel binnen als buiten de toegewezen Grid/afdeling en Block;
 • Het signaleren van mogelijke verbeteringen voor en automatisering van producten/processen/diensten binnen het aandachtsgebied en het vervolgens meewerken aan de ontwikkeling, implementatie en/of aanpassing van producten/processen/diensten;
 • Het ondersteunen van het DevOps team bij de realisatie van de sprintdoelstellingen, het oplossen van belemmeringen en ervoor zorgen dat het team een goede Agile werkmethode toepast conform bijvoorbeeld Scrum of Kanban.

Jouw profiel

‘Must haves’

 • Je beheerst minimaal Angular en HTML5;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in staat om zelfstandig scherpe probleemdefinities op te stellen en te analyseren, en deze te vertalen naar bruikbare input voor je team;
 • Je neemt de klantbehoefte in alles als uitgangspunt en je belangrijkste streven is om te helpen maximaal bij te dragen aan de beste dienstverlening richting klanten;
 • Je hebt kennis van en ervaring met Agile (Scrum), Lean-methodieken.

‘Should haves’

 • Je hebt kennis van Java, XML, SOAP, REST services en SQL;
 • Je hebt kennis van creditcard- en kredietproducten en de dienstverlening ervan;
 • Je hebt kennis van de Credit- en Collections processen;
 • Ervaring met Jira en Confluence;
 • Relevante Agile certificering;
 • In staat om in meerder rollen te functioneren (denk aan: analyse op verschillende vlakken, ontwerp, beheer, test);
 • Je hebt kennis van IT-architectuur, procesinrichting en procesmanagement.

We bieden

We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien. We nodigen je uit om verschillende technieken toe te passen, bewezen en experimenteel. Er is veel ruimte voor nieuwe initiatieven, denk en bouw met ons mee. Voor onze medewerkers willen wij een goede werkgever zijn en daarom bieden wij je naast een goed jaarsalaris ook flexibele werktijden, ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een reiskostenvergoeding. In dit onderdeel binnen ICS hebben we een ongekend goede sfeer met enthousiaste en gedreven collega’s hoog op onze prioriteitenlijst staan. Wij verheugen ons nu al op jouw bijdrage daaraan! Ook duurzaamheid is een belangrijk thema bij ICS de aankomende jaren. Daarom stimuleren wij medewerkers om duurzaam te reizen naar het werk. Een OV Business Card is onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden voor medewerkers die met het openbaar vervoer reizen. Ook is er een e-bike regeling om mensen te stimuleren met de fiets te komen.

Ben jij de DevOps Engineer die wij zoeken? 

En denk je dat jij de persoon bent die we zoeken? Dan maken we graag kennis met je! Reageer op deze vacature via deze link en stuur ons je motivatiebrief (met CV).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frits van Pijkeren (fvpijkeren@icscards.nl) of Maaike Gordijn (mgordijn@icscards.nl).

Over ICS

We zijn dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards van Visa en Mastercard in Nederland. Met ruim 750 collega’s doen we er alles aan om onze klanten de beste service te bieden. Daarnaast zijn we dagelijks bezig om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die aansluiten op de behoefte van de markt. Wil jij daar ook aan meewerken?