Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Scrumble (Tilburg)

 • Geplaatst op: 17-09-2019

Scrumble

Wil jij aan de slag als front-end developer in een jong en snelgroeiend bedrijf? Vind je het vet om, net als wij, baanbrekende apps te bouwen? Kan je werken met, of ben je bereid om je te verdiepen in het geweldige React (Native)? Dan hebben we je iets leuks te bieden...

Over ons

Scrumble is ontstaan als droom van drie middelbare schoolvrienden. Wij: Luuk, Rico en Vincent zijn op vroege leeftijd gaan fantaseren over een eigen softwarebedrijf (vaak tijdens de late uurtjes in World of Warcraft). We vinden het namelijk geweldig om cutting-edge, topkwaliteit software te ontwikkelen.

We zoeken uitdaging in complexiteit. We houden van het realiseren van progressieve applicaties voor web en app, van de grond af aan, waarmee we het onze partners mogelijk maken om hun droom-softwareconcepten te realiseren. We willen ondernemers helpen met het realiseren van slimme organisaties. En daarin willen wij de onmisbare schakel zijn van hun digitaal succes. We kunnen dat niet zonder jou.

Over jou

Uitdaging is jouw ding. Je kiest ervoor om in een jong bedrijf te werken omdat je hier meer vrijheid krijgt, de lijntjes kort zijn en omdat jouw werkzaamheden een grote impact hebben op de groei van het bedrijf en onze klanten. Tevens lijkt het je wel wat om, naast de projecten die we doen voor klanten, in de toekomst een rol te spelen in onze eigen online concepten (misschien wel één die je zelf hebt bedacht!).

Het liefst ben je trouwens non-stop bezig met het schrijven van solide brokken code. De code die je schrijft komt te draaien op productieomgevingen, dus jij hecht veel waarde aan de kwaliteit, leesbaarheid en performance van je code. Je durft daarom ook verantwoordelijkheid te pakken voor de code die je schrijft, het is namelijk niet zomaar in elkaar geflanst.

'Hard' skills:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau
 • Jij kent Javascript, HTML en CSS van binnen en buiten
 • Ervaring met een front-end framework (React, Angular, Vue etc.)
 • Ervaring met React, Sass, React Native, PHP en/of Laravel is een pré
 • 3+ jaar programmeerervaring
 • Je rent niet gelijk naar een back-ender als je een if-statement nodig hebt
 • Jij kent de flow van Git uit je hoofd; pushes, pulls, checkouts, merges en conflicts zijn geen uitdaging meer voor jou
 • Overige bonuspunten kun je vangen voor ervaring met tools en methodieken zoals Scrum, Jira, FTP, databases, Jenkins, DevOps, Photoshop enz. enz. Als je nog skills hebt die hier niet worden genoemd dan horen we het erg graag.

'Soft' skills:

 • Je waardeert een persoonlijke connectie met je collega’s.
 • Je houdt van humor en kan lachen om een meme of twee.
 • Je durft het gesprek aan te gaan met een klant.

Een dag bij ons op kantoor

Je rolt uit je bed na één keer snoozen en denkt: "damn, dat is een record". Je hebt namelijk verschrikkelijk veel zin om aan deze dag te beginnen. Zodra je aankomt op kantoor groet je je collega’s, pak je een kop en race je naar het koffiezetapparaat want verdomme die koffie is lekker. Je praat even bij over het weekend en gaat snel aan de slag met die functionaliteit waar je het hele weekend over na hebt zitten denken. Zodra het team compleet is, wordt je onderbroken voor een daily standup. Je pakt deze kans om je collega’s te bestoken met dringende vragen over die ene user story.

Na een paar uur ontwikkelen loop je tegen een lastig probleem aan in je ReactJS code. Je tikt Luuk eens op zijn schouder, en nadat hij initieel wat geërgerd reageert komt hij meteen naast je zitten om samen het probleem uit te spitten. Een kwartier later heeft Luuk je geholpen een nieuw stukje code te schrijven wat meer doet dan je eigenlijk van plan was, maar goed: het werkt. Een andere collega stelt voor om zo even een potje tafelvoetbal te spelen. Daar zeg je geen nee tegen. Even later is je dag voorbij. Je hebt er een goede dag opzitten en gaat lekker naar huis.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Slaap: We snappen dat het soms fijn is om in bed te blijven liggen en later te beginnen. Dus doen we dat gewoon.
 • Relax: Kantoor geeft je de kans om te sparren met je collega's. Thuis geeft je de kans om in je badjas te werken. Af en toe is dat relaxed.
 • Geld: We bieden je een leuk salaris aan de hand van jouw kunnen, want smeersel op je boterham is lekkerder dan een droge boterham.
 • Vitamientjes: "A fruit a day keeps the doctor away". Liever dat de dokter je niet komt onderbreken uit jouw 'zone' dus.
 • Joie de vivre: Iedere week een biertje en een potje tafelvoetbal of Smash, ieder kwartaal een uitje en soms een spontane actie want waarom niet?
 • Groei: Werken met like minded developers. Invloed hebben op de koers van het bedrijf en impact maken voor klanten. Lekker groeien.

Interesse? Stuur ons een berichtje!

Solliciteer via het formulier op onze website of stuur een mail naar vincent@scrumble.nl.