Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Flink (Den Haag)

  • Geplaatst op: 02-10-2019

Flink

Laat jij task runners het werk doen? Krijg je graag de ruimte om nieuwe technologie te verkennen en creatief bezig te zijn met je vak? Word jij superblij van HTML, CSS, SASS en JavaScript? Solliciteer dan nu op de functie front-end developer bij Flink in Den Haag.

Als ervaren en ambitieuze Front-end developer kan jij met je technische skills en creativiteit echt iets toevoegen aan de kwaliteit en originaliteit van onze internetprojecten. Je weet zonder toepassing van Bootstrap of andere frameworks kwalitatief hoogstaande oplossingen te realiseren, waarbij usabilty altijd voorop staat. Je volgt daarnaast de laatste trends en ontwikkelingen in je vakgebied en neemt initiatief om deze toe te passen in de projecten bij Flink. 

Je vindt het leuk om in een (agile) projectteam mee te draaien en denkt graag ook mee over zaken als UX en de daarbij horende werking van websites. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s om projecten van Flink tot een succes te maken. Daarbij werk je zelfstandig en neem je graag je eigen verantwoordelijkheid om je werk op tijd en kwalitatief op te leveren. Omdat de technologie altijd in beweging is, organiseert het technische team bij Flink regelmatig kennissessies om elkaar scherp te houden en om bij te leren. Denk hierbij aan het inrichten van automatic visual testing. Ook bezoeken we elk jaar vooraanstaande congressen zoals Fronteers.

Flink

Bij Flink werk je aan verschillende creatieve projecten, variërend van (corporate) websites, campagnesites en webshops. Projecten waar niet alleen de klant, maar ook jij zelf en Flink trots op zijn.

Werken bij Flink betekent hard werken bij het leukste én beste internetbureau van Den Haag. Samen met 20 collega's werk je aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers als SnowWorld, VolkerWessels, FME, Gemeente Den Haag en Madurodam. We werken intensief samen en ontwerpen en ontwikkelen alle projecten in huis. De sfeer is open, informeel en soms zelfs ronduit flauw ;-).

Flink biedt een uitdagende werkplek met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng in de projecten en processen. Salaris is marktconform, inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden en jaarlijks een weekend back-to-basic met de hele club.

Deze vacature betreft een fulltime dienstverband van 40 uur per week.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 5 jaar Front-end ervaring bij een internetbureau;
  • Je hebt een flinke dosis kennis van HTML, CSS en SASS;
  • Kennis van Javascript is een vereiste;
  • Kennis van React en/of Drupal is een pré;
  • Werkervaring op basis van agile/scrum is een pré;
  • Je bent een teamspeler die het ook leuk vindt om met de klant samen te werken;
  • Je werkt zelfstandig en neemt je eigen verantwoordelijkheid;
  • Je vindt het uitdagend om voor uiteenlopende projecten te werken.

Reageer vandaag nog!

Ben jij wie we zoeken? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatie naar vacature@flink.nl, ter attentie van Irene van Dullink en Ricardo Peters.