Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Interaction Designer /Fundraising bij Procurios (Wijk bij Duurstede)

  • Geplaatst op: 02-10-2019

Procurios

Voor het productteam /Fundraising in Wijk bij Duurstede zijn wij op zoek naar een creatieve interaction designer die meewerkt aan de ontwikkeling van onze oplossing /Fundraising en (betaalde) werkzaamheden uitvoert voor klanten. Onze focus ligt hierbij op het bedienen van de non-profitmarkt, van professionele verenigingen tot (kleine) goede doelen. We gebruiken daar onze eigen software voor: het Procurios Platform. Naast de oplossing /Fundraising bieden we ook /Members en /Universal aan. Onze oplossingen zijn gericht op het maken van verbinding met leden/donateurs of klanten, onder het motto ‘Build Engagement!’

Lijkt het je leuk om te ondernemen, zonder de risico’s van een eigen bedrijf? Word je blij van professionele vrijheid en gedreven collega’s? Voor ons /Fundraising-productteam zoeken we een zelfstarter met een passie voor interactie, gebruiksvriendelijkheid en techniek.

Wat ga je zoal doen?

Je gaat aan de slag in een multidisciplinair team dat verantwoordelijk is voor alles rondom onze /Fundraising-oplossing, van verkoop tot aan inrichting bij de klant. Je bent ondernemend ingesteld en vindt het leuk om aan het geheel bij te dragen. Je trekt werkzaamheden op het gebied van design, interactie en front-end technologie naar je toe omdat je hier talent voor hebt.

De opdrachten die je tegenkomt zijn heel verschillend. Van fundamenteel werk ter verbetering van onze software, naar het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website, tot het geven van advies over de toegankelijkheid van een donatieproces bij een klant. Juist die diversiteit vind je leuk. Iedere dag dezelfde taken doen is voor jou niet weggelegd.

Je vindt het leuk om te delen wat je hebt geleerd of gemaakt. Binnen Procurios heb je daarom regelmatig contact met andere interaction design-collega’s. Om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, nieuwe technologieën te bespreken of om samen tot een creatieve oplossing te komen. Zo nu en dan ga je naar een meetup of conferentie. Dat kost je niets, want Procurios vindt het net zo belangrijk als jij om je kennis op peil te houden.

In de praktijk kom je veel werk tegen waar om een combinatie van design- en front-endwerk wordt gevraagd. Je moet je daarom comfortabel voelen om op dat snijvlak bezig te zijn. En juist als dat zo is, staat er bij team /Fundraising een droombaan voor je klaar.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt de creativiteit in huis om een website-ontwerp te maken en je beheerst de techniek om dat ontwerp om te zetten naar HTML en CSS. Je hebt voldoende kennis over de manier waarop gebruikers webapplicaties gebruiken om te beoordelen wat wel en niet prettig werkt.

Je bent iemand die van nature wil weten hoe iets werkt, in plaats van dát het werkt. Met die motivatie ga je altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Niet omdat je bijdehand wil zijn, maar omdat je nieuwsgierig bent en met een zinvolle oplossing wil komen voor vraagstukken die voorbij komen.

Bij Procurios is er niemand die achter je broek aan zit of je vertelt wat voor en hoe je je werk moet doen. Maar het is bij Procurios verre van ongeregeld, omdat je jezelf en het werk, samen met je collega’s, organiseert. Met die vrijheid kun je omgaan. Dat je daarom moet nadenken over je eigen werk vind je geen probleem, dat deed je toch al.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jou een inspirerende en betrokken werkomgeving, in een team van enthousiaste Procurioten die passie hebben voor hun werk. Onze cultuur is informeel, niet-hiërarchisch en gevuld met humor. Procurioten werken veel samen (in verschillende vormen) en delen graag hun kennis met elkaar en met de rest van de wereld.

Daarnaast geloven we in het talent van iedere Procurioot en vertellen jou dan ook niet hoe je je werk moet uitvoeren. Je weet zelf wat het beste werkt, daarom zijn er voor een vakman of vakvrouw als jij geen onzinnige regels of procedures. Je hebt direct zelf verantwoordelijkheid. Als laatste krijg je natuurlijk van ons een passend salaris en een laptop (Windows of Mac, kies zelf maar!).

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Susanne! Zij is ons eerste aanspreekpunt voor potentiële collega's. Je kunt haar bereiken via mail: recruitment@procurios.nl of per telefoon: 0343-596048. Vermeld bij je sollicitatie ons referentienummer ID1902.

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.