Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Interaction Designer bij Procurios (Wijk bij Duurstede)

  • Geplaatst op: 02-10-2019

Procurios

Voor een van onze klantteams in Wijk bij Duurstede zoeken we een interaction designer die het leuk vindt om in een multidisciplinair scrumteam het snijvlak op te zoeken tussen design, interactie en front-endtechniek. Hou je van afwisselend werk? De combinatie van design en techniek? Ben je ondernemend ingesteld en kun je omgaan met de vrijheid om je eigen werk te organiseren? Lees dan verder, want wie weet zoeken we jou!

Wat ga je zoal doen?

Procurios levert een breed softwarepakket dat we helemaal zelf gebouwd hebben. Op dit moment bieden we drie oplossingen aan: /Fundraising (voor fondsenwervers), /Members (voor ledenverenigingen) en /Universal. Iedere bestaande én nieuwe klant die hulp nodig heeft bij de implementatie of doorontwikkeling van onze software komt bij een klantteam terecht.

Samen met je team duik je in het domein van de klant en ontdek je op welke manier de bedrijfsprocessen het best ondersteund kunnen worden. Is praten voldoende of ga je voor een eventstorm? Is schetsen op een whiteboard genoeg of ben je in dit geval beter af met een design sprint? Is er een prototype nodig of kun je direct de browser in om iteratief naar het MVP te werken?

Binnen je team ondersteun je elkaar, ieder vanuit zijn eigen voorliefde en ervaring. Maar ook buiten je team heb je vakcollega’s waarmee je kunt sparren. Je staat er dus niet alleen voor. Sterker nog: de klant is onderdeel van het team en direct betrokken bij de sprints. Trage besluitvorming is niet iets wat bij ons past.

In de praktijk werk je binnen de vakgebieden design, interactie, en front-end development. Het zwaartepunt kan per project verschillen. Dat maakt je werk zeer divers én biedt je veel mogelijkheden om je kennis uit te breiden. De verschillende klantdomeinen waarmee je in aanraking komt, dragen hieraan bij.

Jij maar ook je collega’s vinden het leuk om kennis en ervaringen te delen. Die kennisoverdracht is dan ook een essentieel onderdeel van het werk. Je hebt daarom regelmatig contact met interaction design-collega’s. Samen deel je kennis, bespreek je de nieuwste technologieën of bedenk je een creatieve oplossing. Zo nu en dan ga je naar een meetup of conferentie. Dat kost je niets, want Procurios vindt het net zo belangrijk als jij om je kennis op peil te houden.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal 3 tot 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt de creativiteit in huis om een website-ontwerp te maken en je beheerst de techniek om dat ontwerp om te zetten naar HTML en CSS. Je hebt voldoende kennis over de manier waarop gebruikers webapplicaties gebruiken om te beoordelen wat wel en niet prettig werkt. Hoewel je alle facetten van het werk interessant vindt, heb je je in een deel ervan verdiept zodat je anderen van antwoorden kunt voorzien.

Je bent iemand die van nature wil weten hoe iets werkt, in plaats van dát het werkt. Met die motivatie ga je altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Niet omdat je bijdehand wil zijn, maar omdat je nieuwsgierig bent en met een zinvolle oplossing wil komen voor vraagstukken die voorbij komen.

Bij Procurios is er niemand die achter je broek aan zit of je vertelt wat voor en hoe je je werk moet doen. Maar het is bij Procurios verre van ongeregeld, omdat je jezelf, samen met je collega’s, organiseert. Met die vrijheid kun je omgaan. Dat je daarom moet nadenken over je eigen werk vind je geen probleem, dat deed je toch al.

Wat kun je van ons verwachten?

Er wacht een veelzijdige functie op je, waarin je de ruimte krijgt om je eigen werk te organiseren, samen met je team. Het kantoor waar je komt werken, is van alle gemakken voorzien. Onze cultuur is informeel, gevuld met humor en niet-hiërarchisch. We laten data, feiten en ervaring spreken en niet degene met de duurste titel.

Daarom is kennis belangrijk. Kennis over het domein van de klant, je eigen vakgebied, jezelf en elkaar. We werken daarom veel samen en geven je de gelegenheid je zaag scherp te houden. Onzinnige regels en procedures kennen we niet. Van vakmensen geloven we dat ze zelf weten wat het beste werkt.
Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Je krijgt een passend salaris en alle tools die je nodig hebt om effectief te werken. De lunch wordt iedere dag voor je geregeld, inclusief saladebar, vers brood en beleg. Er is ruim voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eventueel met begeleiding als je dat fijn vindt.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Susanne! Zij is ons eerste aanspreekpunt voor potentiële collega's. Je kunt haar bereiken via mail: recruitment@procurios.nl of per telefoon: 0343-596048. Vermeld bij je sollicitatie ons referentienummer ID1901.

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.