Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Betawerk (Heerlen)

  • Geplaatst op: 03-02-2020

Betawerk

Krijg jij er een kick van om mooie designs tot leven te brengen in interactieve templates? Trek je gelijk de broncode open als je een toffe website ziet? Dan maken we graag plek voor jou in ons snel groeiende team. Je mag direct beginnen; fulltime of parttime.

Betawerk: strategisch internetbureau

We zijn het snelst groeiende internetbureau van Limburg en gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Binnen ons team van 15 medewerkers (and counting) vind je alle online competenties terug. Op basis van doordachte strategie ontwikkelen we simpele online oplossingen voor complexe vraagstukken. We werken 100% open source en zijn door onze uitgekiende werkwijze een geoliede machine. Onze klanten zijn overheden, zorginstellingen en grote commerciële organisaties met websites die écht gebruikt worden.
www.betawerk.nl

Front-end bij Betawerk

We werken met het Drupal CMS, momenteel in de versies 7 en 8. Al onze websites zijn maatwerk, waarbij onze UX-designers en front-enders nauw samenwerken om tot maximaal resultaat te komen. Front-end zorgt ervoor dat onze stabiele techniek tot leven komt.

We maken bij onze front-end gebruik van o.a. Sketch, PHPStorm, GIT, Yarn/NPM, Sass en Gulp. Cross-device testing doen we via Browserstack en een verzameling hardware.

Wat we van jou verwachten

Je hebt minimaal 2 jaar relevante kennis en ervaring op front-end gebied en bent in staat onze tools en werkwijze jezelf snel eigen te maken. Ervaring met onze tools is wenselijk maar niet noodzakelijk. We staan open voor jouw werkwijze en toolset.

We verwachten dat je tenminste ervaring hebt met het aanmaken en bewerken van templates voor CMS'en, HTML/CSS kan schrijven en JavaScript/JQuery begrijpt zodat je plug-ins naar je hand kunt zetten. Je verdient bonuspunten als je kunt pingpongen ;)

Dit bieden we jou

  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagend werk voor grote organisaties
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Hardware naar keuze
  • Leuke collega's die je graag helpen te integreren bij Betawerk
  • Toffe teamuitjes en wekelijkse pingpong-battles

Geïnteresseerd?

Lijkt je deze job wat? Stuur Ivo Hermans dan een e-mail met je telefoonnummer: ivo@betawerk.nl. Een sollicitatiebrief is niet nodig. Wel horen we graag welke werkervaring je hebt. Neem vóór 16 februari contact op als je interesse hebt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.