Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer bij Startselect (Eindhoven)

 • Geplaatst op: 23-03-2020

Startselect

Heb jij alles in huis om miljoenen maandelijkse bezoekers tevreden te houden met ons e-commerce platform? En voel jij je thuis in de wereld van games? Dan ontmoeten we je graag!

Dit ben jij

Als Frontend Developer zorg je ervoor dat onze platformen optimaal blijven functioneren en elke dag beter worden door de ontwikkeling van software en applicaties. Je krijgt energie van nieuwe dingen bouwen, houdt van slimmer werken en vermijdt de ‘ik bouw alles custom’ mentaliteit. Je bent gemotiveerd om te blijven leren en wilt vanuit jouw expertise meebouwen aan de groei en het succes van Europa’s grootste webshop voor games en giftcards.

De uitdaging

Wij willen wereldwijd de digitale game markt veroveren. Dit betekent dat onze Developers ons e-commerce platform voorbereiden op miljoenen klanten wereldwijd. Om dit te bereiken moeten we onze frontend naar een hoger niveau tillen en daar hebben we jouw hulp bij nodig!
Je start met het onder de loep nemen van onze huidige stack en de manier waarop we werken, om vervolgens een advies en verbeterplan op te stellen. Website performance, stabiliteit en uniformiteit zijn uitdagingen die je graag aan gaat. Je hebt een passie voor continue vernieuwing en hervorming en bent niet bang om, waar nodig, verstrekkende keuzes te maken en grote architectuurwijzigingen door te voeren.

Jouw team

Werken bij Startselect betekent afwisseling, vrijheid, zelfstandigheid en volop ruimte voor zelfontwikkeling in een organisatie die volop in beweging is. Vanuit Eindhoven zijn we actief in 17 Europese landen en vastberaden om dit jaar verder uit te breiden. Je komt terecht in een gedreven en professionele organisatie met 35 collega’s.

Als Developer word je onderdeel van een zelfsturend SCRUM team met 8 collega’s die altijd in zijn voor een potje tafelvoetbal. Je collega’s zijn vooral gefocust op de backend, dus jouw enthousiasme voor frontend ontwikkeling is erg welkom! Onze bedrijfstaal is Engels, toch hoor je ook andere talen op de werkvloer en hebben we het communiceren in memes in onze interne groepschat tot een kunst verheven.

We have coin if you have wares

 • Een fulltime salaris van € 2.500 - € 3.500, afhankelijk van je kennis en relevante ervaring
 • 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand
 • 25 verlofdagen op fulltime basis en de optie om extra verlofdagen te kopen
 • Wekelijks mag je 10% van je tijd benutten aan je persoonlijke ontwikkeling!
 • Pensioenregeling via Zwitserleven
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Reiskostenvergoeding
 • Jaarlijks bezoek aan Laracon.eu met je collega developers
 • Een zakelijke laptop en vrije keuze in development tools en software
 • Memorabele bedrijfsuitjes, personeelskorting op onze producten en gratis toegang tot Gamescom: de grootste gamebeurs ter wereld

Must haves

 • Ervaring met high traffic & high performance applicaties
 • 3 jaar ervaring met Javascript (ES6), HTML5, CSS en SASS
 • 2 jaar ervaring met Vue.js
 • Ervaring met Yarn of NPM
 • Ervaring met Gulp of Webpack
 • Ervaring met werken in een PHP omgeving (bij voorkeur Laravel 5+)
 • Ervaring met versiebeheer (Git of vergelijkbaar)

Nice to haves

 • Tailwind
 • MySQL
 • JIRA
 • SCRUM

Challenge accepted?

Stel jezelf dan aan ons voor via de sollicitatiebutton op deze sollicitatiepagina. Het zou fijn zijn als je een code snippet kan toevoegen of ons toegang kan geven tot een public repository waar je werk te bezichtigen is.

Over Startselect

Wij helpen consumenten in Europa het beste uit hun vrije tijd te halen door de verkoop van digitale games, in-game tegoeden, giftcards en abonnementen. We werken direct samen met gerenommeerde merken zoals Google, Apple, PlayStation, Xbox, Nintendo, Activision en Netflix. Onze klanten kopen eenvoudig en veilig een code met hun favoriete betaalmethode, waarna ze deze direct op hun beeldscherm en per e-mail ontvangen. Nooit meer naar de winkel of wachten op de postbode: Start, Select, Play!