Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature medior front-end developer bij Informaat (Hilversum)

  • Geplaatst op: 04-01-2021

Informaat

Voor hun klant R&R WFMin Veenendaal is Informaat op zoek naar een medior front-end developer:

Neem jij graag de verantwoordelijkheid op je? Zie jij complexiteit als een uitdaging en schrikt een applicatie waarmee dagelijks meer dan 100.000 medewerkers worden gepland je niet af? Dan ben je bij R&R aan het juiste adres!

Als medior front-end developer bij R&R zet je de richting uit in hun front-end technologie. R&R maakt gebruik van haar eigen design system met bijbehorende component library. Jij bent dé persoon binnen de organisatie die de front-end van binnen en van buiten kent en vertegenwoordigt. Je bent sparringpartner voor de UX-designers, architecten en product owners. Met elkaar bepaal je de kaders, prioriteer je user stories en bepaal je hoe nieuwe functionaliteiten ontwikkeld gaan worden en welke technieken daarvoor worden ingezet. Help je teamleden graag in hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en draag je graag kennis over? Dan ben jij de front-ender die R&R zoekt.

Over R&R

R&R staat voor Retail & Result, WFM voor Workforce Management. De Workforce Managementsoftware en services draagt bij aan het slimmer plannen van personeel. R&R helpt zelfstandige ondernemers en formules om een balans te vinden tussen loonkosten en productiviteit. Een juiste balans heeft een positieve uitwerking op de winkelbeleving en daardoor ook op de klanttevredenheid.

Jouw uitdaging

De workforce managementsoftware van R&R draait in meer dan 1000 winkels in Nederland, België en Duitsland en de R&R job app wordt door meer dan 100.000 medewerkers gebruikt. De ontwikkeling van de software gebeurt inhouse door meerdere development teams. Door de snelle groei die R&R doormaakt, is het de grootste uitdaging om de software betrouwbaar, schaalbaar en onderhoudbaar te maken. Een uitdaging die R&R graag aangaat en waar het jouw expertise en hulp goed bij kan gebruiken!

Wie ben jij?

Je bent een nieuwsgierige en leergierige front-end developer met liefde voor het vak. Je beheerst JavaScript en kan dit effectief gebruiken om aan webapplicaties te bouwen. Html/css heeft geen verrassingen voor je en je begrijpt in welke situaties je beter html/css kunt gebruiken dan JavaScript. Je legt een brug tussen techniek en design en weet wat belangrijk is voor degene die de webapplicatie gebruikt. Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de IT op zak. Je werkt graag in teamverband en communiceert makkelijk met anderen. Je voelt je thuis in een hands-on werkomgeving waar constant aandacht is voor vernieuwing en ontwikkeling. Hierbij verlies je de opdrachtgevers en/of de eindgebruikers niet uit het oog.

Technieken

Een greep uit de technieken waar je veelal mee in aanraking komt in de praktijk: HTML5, CSS3, StencilJS, Web Components, design systems, Aurelia/React/Angular, Responsive, A11y, Node.js, webpack, npm, Git, DevOps, Unit/E2E testing (Jest).

Waarom bij R&R aan de slag?

Natuurlijk biedt R&R je een mooi salaris, leaseauto, laptop en telefoon, word je opgenomen in een enthousiast team en ontvangt R&R je met open armen. Als kennisgedreven organisatie biedt R&R je volop de mogelijkheid om trainingen, seminars en conferenties te volgen. Ze organiseren zelf ook periodieke (kennis)sessies om bij te blijven en iedereen op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Naast hard werken, maken ze ook veel lol met elkaar. R&R organiseert regelmatig een activiteit om elkaar nog beter te leren kennen en plezier met elkaar te beleven. Ze garanderen je dat geen dag hetzelfde is en voor je het weet zit de werkweek er alweer op.

De werving en eerste selectie gebeurt door Informaat

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie met motivatie, cv en portfolio naar jobs@informaat.nl. Heb je eerst vragen, bel of mail gerust naar Silje Harthoorn, senior UX recruiter bij Informaat: 035 543 1222 / silje.harthoorn@informaat.nl.