Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Medior/senior front-end developer bij UMCU (Utrecht)

  • Geplaatst op: 15-03-2022

UMCU

Functie inhoud

Als medior/senior front-end developer bij team digital experience van het UMC Utrecht werk je mee aan de zorg van morgen. Jij zorgt ervoor dat de website logisch aanvoelt voor onze gebruikers. Je weet precies wat er werkt op het web en kunt dit moeiteloos toepassen, zodat onze websites op alle devices als een zonnetje draaien. Je weet hoe je een website toegankelijk moet maken voor mensen met een beperking. Als onderdeel van het van het development-team maak jij van een ontwerp, werkelijkheid.

Vanuit jouw expertise en kennis ben jij degene die het team meeneemt in de inzet van nieuwe, innovatieve methodes, technologieën en toepassingen. Je werkt in een multidisciplinair development team met ontwikkelaars en ontwerpers. Als team werken we agile, en jij kan daar naadloos in mee. Je bent flexibel, kunt snel schakelen en raakt niet in de war als er weer eens prioriteiten verschuiven.

Afdeling

Als afdeling business solutions zijn wij verantwoordelijk voor zowel de continuïteit als doorontwikkeling in IT-applicaties voor zorg, onderzoek en onderwijs in het UMC Utrecht. Onze afdeling bestaat uit zes teams. ‘Samen verbeteren we de gezondheid van mensen en creëren we de zorg van morgen'.

Binnen ons team digital experience werken wij vanuit verschillende disciplines samen aan het ontwikkelen en beheren van digitale ervaringen, zoals websites, portalen, mobiele apps, digitale nieuwsbrieven, webshops en animaties. Zo leveren we een bijdrage aan ons doel om digitaal het beste ziekenhuis te worden.

Profiel

Je hebt een afgeronde technische studie op hbo- of wo-niveau, het liefst Communication & Multimedia Design, ICT of Software Engineering. Daarnaast heb je inmiddels 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van Front-end development en voel je je volledig thuis in HTML5, CSS (SASS), Javascript (React).

Bovendien ben je bekend met tools zoals Webpack & Git. Je hebt een brede interesse in web development en kunt met jouw proactieve houding onze interne afnemers adviseren over zaken als SEO & UX. Een uitdaging ga jij niet uit de weg, je bent een echte teamspeler maar ook zelforganiserend.

Doelgericht werken past helemaal in jouw straatje. Kennis van C# (ASP.NET Core) is een dikke plus.

Om je sollicitatie in behandeling te nemen ontvangen we ook graag je portfolio en/of een Github repository (stuur ons een linkje mee!)

Neem contact op

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact met ons op.

Olaf Winkel
06 25 77 74 28
Stuur een email